Izbornik
Zatvoriť meni

e-mobilnost u svakodnevici

 

Tehnologija budućnosti nadohvat ruke: električna mobilnost u svakodnevici.

Koje su ustvari prednosti električne mobilnosti? I što je to što u vezi s njome fascinira ljude? Je li to tiha vožnja bez lokalnih emisija ispušnih plinova?
Mi smo znatiželjni i stoga smo upitali razne ljude žele li određeno vrijeme voziti hibridno ili električno vozilo. Pri tome smo ih, dakako, pratili i iz prve ruke saznali više o prikladnosti električne mobilnosti u svakodnevici.

Za Claire Ewert on je najveći: maleni e-up!

Claire Ewert odmah je bila oduševljena kada je vidjela svoj e-up!. A ova 32-godišnjakinja svoj e-up! upotrebljava svaki dan - bez obzira na to je li riječ o kupovini, slobodnom vremenu ili poslovnoj isporuci pošiljki. 

Mir uz struju: Michel Kreppold u svom e-Golfu gasi čak i radio.

Za Michela Kreppolda, koji putuje svakodnevnim relacijama, električna je mobilnost važna. Naime, ovaj 39-godišnjak svaki dan vozi 120 km do svojega radnog mjesta - a to je jednostavno i udobno zahvaljujući njegovu e-Golfu. 

Oduševljava cijelu obitelj: maleni e-up!

Obitelj Kavemann u potpunosti živi načelo električne mobilnosti. Struju proizvodi vlastitom fotovoltaičkom napravom, zahvaljujući kojoj svoj e-up! puni putem vlastitog Wallboxa.

Cijela tvrtka u e-raspoloženju - i Passatu GTE.

Hibridni ili električni automobil kao službeno vozilo? Dr. Alfons Roerkohl vrlo si jednostavno može zamisliti da sve svoje djelatnike opremi dodatnim hibridnim ili električnim vozilima.

Uživanje na cesti u punom je naponu uz e-Golf: Alexander Weber i njegova obitelj uživaju u tome svaki dan.

Djelatnik autokluba Alexander Weber i njegova supruga voze e-Golf. Kod svojeg električnog automobila najviše uživaju u tome što se noću može napuniti putem Wallboxa instaliranog u kući i što sljedeći dan odmah mogu započeti s vožnjom.

Zašto Norvežani vole voziti "električno"?

Je li e-mobilnost zaista toliko komplicirana, kako neki tvrde? Istražili smo kako razmišljaju Norvežani i zašto vole voziti električna vozila. 

Loše vrijeme? Nema toga u Norveškoj.

Thomasa ćete najčešće sresti u prirodi. Bez obzira na vremenske prilike: on je na putu sa svojim električnim automobilom. 

Život između kokošinjca i umjetnosti.

Kada smo upoznali Kristiana iz Bergena, jedna nam je stvar odmah bila jasna: ovo je čovjek koji pršti od energije i ima brojne interese. Vjerojatno nam je i zato odmah otkrio kako objedinjuje svoju strast za životinjama i svoj angažman za umjetnost.

Potpuno fokusirana na obitelj.

Lena se tijekom tjedna i vikendom također redovito koristi svojim električnom automobilom. Ova majka dvoje djece neprestano je u pokretu i kod svojeg vozila prije svega cijeni što je tako tih.

Iz tonskog studija po cijelom svijetu.

Glazbenik Ginge ponekad traži razloge samo zato da bi mogao voziti svoj e-Golf. Većinu vremena njegov put vodi ga izravno u svemir.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim