Izbornik
Zatvoriť meni

We Upgrade
Unaprijed programiran za vašu budućnost.

 

Svako dobro u budućnosti!
Naknadno

We Connect 2) je vaš ulazak u najnoviju generaciju mobilnih online usluga i servisa u brojnim Volkswagen modelima. Mnogobrojne usluge We Connect dostupne su vam online od samog početka. Nakon jednokratnog aktiviranja i prijave s vašim Volkswagen ID-om, We Connect ne čini samo vašu svakodnevicu prijatnijom, već i ugodnijom. Ono što je novo za vas je mogućnost aktiviranja vašeg Volkswagena za odabrane nove funkcije, čak i nakon kupovine vašeg vozila. Može se individualno prilagođavati vašim potrebama. I sasvim jednostavno online u vašoj In-Car trgovini infotainment sistema. Kao We Connect glavni korisnik, ovdje možete ostvariti uvid u sve dostupne "We Upgrade"1) funkcije za svoje vozilo.

Vaš Volkswagen uči dok je živ: We Upgrade funkcije vozila pripremljene za We Connect

Glasovno upravljanje: "Zdravo Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razumije. Obraćanjem sa "Zdravo Volkswagen" ulazite u normalan dijalog - tako se može omogućiti sigurno i udobno upravljanje telefonijom, medijima i navigacijom. Da biste to učinili, aktivirajte glasovno upravljanje u svom infotainment sistemu "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i svojim glasom kontrolišite brojne funkcije svoga vozila. Zavisno od modela vozila i opreme brojnim funkcijama vozila se može upravljati pomoću glasa. Tako se možete u potpunosti koncentrisati na cestu i još više uživati u svojim automobilskim vožnjama.

App-Connect3): Prenesite svoje aplikacije u automobil

 

Pomoću App-Connect odabrane aplikacije i sadržaji mogu se direktno prenijeti na ekran infotainment sistema vašeg Volkswagena i njima se može upravljati jednostavno i pregledno u vidnom polju. Tako je jednostavno moguće, na primjer pristupiti muzici, novostima, kartama i audio knjigama. Volkswagen nudi tri interfejsa za povezivanje vašeg pametnog telefona s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Googleov Android Auto™ i MirrorLink®. Osim toga, korištenje Apple CarPlay™, kao i Googleovog Android Auto™ je kao "We Upgrade" funkcija za navigacijski sistem "Discover Media", kao i "Ready 2 Discover" moguće i bežično. Kako biste izbjegli odvraćanje pažnje, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. 

Light Assist: Bez bljeska. U skoro svim situacijama.

 

Regulisanje dugog svjetla "Light Assist" čini noćnu vožnju u novom Golfu potpuno neuobičajenom. Pomoću kamere instalirane iza prednjeg vjetrobranskog stakla, Light Assist može prepoznati vozila koja dolaze u susret i vozila koja voze ispred u okviru ograničenja sistema i automatski prebacivati između kratkog i dugog svjetla. Zar to nisu povoljne okolnosti za vas?

Pregled funkcija We Upgrade za vaš Volkswagen

Ovdje ćete dobiti prvi oupšteni pregled odabranih funkcija "We Upgrade" koje načelno možete naknadno aktivirati u vozilu po vašoj želji. Uopšteno, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za proizvode "We Upgrade". Kako biste saznali koje su funkcije konkretno raspoložive za vaš Volkswagen, pogledajte trgovinu u vozilu u infotainment sistemu. Ovdje glavni korisnik može vidjeti funkcije "We Upgrade" koje su konkretno raspoložive za vozilo.

Golf 8 i varijante modela Ostala vozila s pripremom za „We Connect“
Navigacija Uvodi se kasnije Uvodi se kasnije
Rukovanje govornim naredbama Uvodi se kasnije
App-Connect Uvodi se kasnije
Regulacija dugih svjetala Light Assist -
Ambijentalno osvjetljenje (višebojno) -
Automatska regulacija razmaka ACC -
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim