Porsche Sarajevo

VW Golf: ACC & Front Assist

Opuštajuće je kada u cestovnom prometu znate da zadržavate dovoljan razmak prema vozilu koje se nalazi ispred vašeg. Po tome će vas pitanju podržati automatska regulacija razmaka ACC (serijski od varijante Highline).

p> ACC mjeri udaljenost i brzinu vozila koja se nalaze ispred vlastitog. U kolonama i prometnim zastojima ovaj će sustav kočiti vaš Golf u kombinaciji s opcijskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG do stanja mirovanja te će ga nakon kratkog vremena ponovno automatski pokrenuti. Sustav može zadržavati potreban razmak između vašeg vozila i vozila koje se nalazi ispred njega - u okviru svojih granica - pri brzini do 210 km/h.

Ponekad su moguće neočekivane situacije u kojima je potrebno kočenje u nuždi. U tim slučajevima u pomoć može priskočiti opcijski sustav nadzora okoline Front Assist. Ako se u okviru ograničenja sustava prepozna kritična situacija u pogledu naleta na vozilo straga, izdat će se upozorenje. U posebno kritičnim situacijama sustav vas može podržavati prilikom kočenja ili čak automatski kočiti radi smanjenja brzine udarca.

City funkcija kočenja u nuždi može intervenirati u gradskom prometu i pri niskim brzinama. A sustav prepoznavanja pješaka može u okviru granica sustava primjerice prepoznati kada pješak stupi izravno na kolnik. Ovaj sustav potpore vas upozorava, pomaže vam kod kočenja ili samostalno koči - uvijek u okviru svojih ograničenja sustava. Tako se u idealnom slučaju može u potpunosti spriječiti sudar ili barem ublažiti njegova težina.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim