Porsche Sarajevo

Kako ne biste samo vi savršeno sjeli, nego i tonovi.

Ako u svojoj glazbi želite uživati u svim njezinim nijansama, s preciznim basovima i vrlo jasnim visokim tonovima, trebali biste poslušati sound sistem DYNAUDIO Excite danskog stručnjaka za Hi-Fi sistem Dynaudio. Osam zvučnika prilagođenih na unutrašnjost vozila i jedan subwoofer te digitalno 10-kanalno pojačalo s ukupnom snagom od 400 W stvorit će prikladnu zvučnu podlogu za svaku vožnju.

Zahvaljujući tehnologiji Digital Signal Processing (DSP), koja u obzir uzima karakteristike emitiranja pojedinih zvučnika ovisno o njihovoj poziciji, doživjet ćete zvuk kao da sjedite na poziciji savršenoj za slušanje. Bez obzira na to volite li muziku slušati glasno ili tiho i preferirate li rock, elektroničku ili klasičnu muziku: nakon vožnje izaći ćete opušteniji iz vozila.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim