Porsche Sarajevo

Ako želite, možete samo slušati radio.

Radiouređaji.

U karakteristike serijskog radiouređaja Composition Colour ubraja se dodirni ekran u boji s dijagonalom od 16,5 cm (6,5"). Iz četiri zvučnika slušat ćete FM radio stanice ili muziku u MP3 ili WMA formatu. Kao izvor za ove muzičke datoteke mogu poslužiti SD kartica ili USB priključak.

Radiouređaj Composition Media uključuje osam zvučnika. Ovaj radiouređaj raspolaže CD jedinicom, kao i USB interfejsom te Bluetooth vezu za mobilne telefone. Rukovanje njime pri tome je iznimno ugodno jer dodirni ekran u boji mjeri dojmljivih 20,3 cm (8").

Oba uređaja opremljena su antenom Diversity koja i u vrlo nepovoljnim uslovima pruža dobar prijem.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim