Porsche Sarajevo

VW Golf.

Točkovi.

Izbor je na vama: za koje god se opcionalne aluminijumske točkove odlučili, oni će naglasiti sportski karakter vašega novog Golfa. Pritom možete birati između različitih dimenzija koje sežu od 15" do 18" i odlučiti se za cijeli niz različitih dinamičnih koncepata dizajna. Ovaj bogati izbor proteže se i na površinsku teksturu te boju naplataka. Bez obzira na to volite li više mat, eloksirane ili sjajno polirane aluminijumske točkove, oni će vašemu novom Golfu u svakom slučaju podariti dinamičnu notu kojom će se njegov markantni dizajn još jače isticati.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim