Zatvoriť meni

Vom Kleinwagen bis zur Golf-Klasse Kompakt-Modelle

 

Kompaktna vozila u Volkswagenu zaslužuju se pisati velikim početnim slovima. Ne iznenađuje, jer jedan od njih nazvao je cijelu klasu po sebi - bezvremenski Golf. Njegova estetika, kvaliteta, elegancija i vrijednost čina ga poželjnim bez obzira u koju skupinu vozača spadali. I njegova manja braća također udovoljavaju visokim automobilskim zahtjevima.

up!

Stvoren za velike stvari.

I u najmanjim dimenzijama, up! uspijeva interpretirati sve dizajnerske prednosti koje Volkswagen nudi. Markantno dizajnirani bočni prozori, čiste površine i jednostavne linije ističu naglaske kao što su potpuno ostakljena vrata prtljažnika. Prednji dio up!a izaziva osmijehe: suptilna rešetka s uokvirenim zaštitnim znakom.Polo

Snažan karater na svakoj cesti.

Dizajn stražnjeg dijela karakteriziraju jasni rubovi, čiste linije i kompaktni oblik. Stražnja svjetla, reflektori, pa čak i držač registarskih tablica postavljaju nezaboravne naglaske i doprinose činjenici da Polo izgleda odlično i kada ga gledate sa stražnje strane. Sjajna prednja strana čini da Polo izgleda duži, a da ne izgubi kompaktnost. Pojedinosti poput vanjskih ogledala u boji karoserije s integriranim pokazivačima smjera i krovnog spojlera daju dojam dinamičnosti i okretnosti.

 

 

Golf

Bezvremenska elegancija.

Golf je klasa za sebe. Markantan, sportski i aerodinamičan - a uvijek prepoznatljiv. Karoserija s modernim proporcijama koncentrira se na sportski izrazj i snagu. Karakteristična silueta s upečatljivim C-stubom, produženim međuosovinskim razmakom, kraćim pregibom i preciznim linijama daju mu novu, bezvremensku elegantnu dinamiku.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim