Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Novi T-Roc

Rođen sa stavom. Cijenite dobar dizajn i samostalnost? Samouvjereni T-Roc ističe se svojim ekspresivnim crossover dizajnom i brojnim mogućnostima individualizacije.

Oprema i dizajn Dugotrajna impresija. Impresivan dizajn, brojne opcije za individualizaciju i visok kvalitet izrade do najsitnijeg detalja: the T-Roc zna kako da impresionira.

Duo-kolor varijante
Karakter
Svjetlo
T-Roc Sport
T-Roc dizajn
Duo-kolor varijante

Izdvojite se iz mase.

Zato što vam monotonija ne odgovara. Sa duo-kolor varijantama u završnoj obradi novog modela T-Roc, to ste obezbjedili. Za T-Roc Sport, boje su crna i jarka crvena*

*kasnije dostupno

Karakter

Predstavite se.

Tražite vozilo sa jedisntvenim karakterom? Sa T-Roc modelom vozite se modernim crossover-om koji je veoma ubjedljiv svojim samopouzdanim dizajnom.

Svjetlo

Pogledajte bolje.

Dan i noć: Svjetlosni koncept novog modela T-Roc je veoma ubjedljiv sa svojim prepoznatljivim dizajnom i dnevnim svjetlima koja su integrisana u prednji odbojnik.

T-Roc Sport

Sportski izražaj.

T-Roc Sport stvara utisak. Pred njegovom sportskom opremom i sportskim detaljima vaše srce će brže zakucati.

T-Roc dizajn

Izrazit dizajn za svakodnevni život.

Kada je dizajn novog modela T-Roc u pitanju predstavljamo vam veliku slobodu kako u spoljašnjosti tako i u unutrašnjosti. T-Roc savršeno odražava vašu jedinstvenost.

Galerija

Istaknuti detalji novog model T-Roc iz različitih uglova

Istaknuti detalji novog model T-Roc iz različitih uglova

Infotainment Više u svakoj novoj vožnji. Iskoristite vrijeme u svom modelu T-Roc. Vrhunski infotainment pobrinuće se da ste uvijek u toku, da obavljate telefonski razgovor bez ruku , slušate omiljenu muziku i brzo stignete na željenu destinaciju.

Usluga poziva u slučaju nužde
Umrežavanje
Active Info Display
Radio i navigacija
Zvučni sistem beats
Komfor-Telefon
Usluga poziva u slučaju nužde

U dobrim ste rukama.

Dobro za sve: Opciona usluga hitnog poziva Volkswagen emergency call centru je dostupna u svako doba pritiskom na crveno SOS dugme. U slučaju saobraćajne nesreće pored vazdušnih jastuka automatski se aktivira i funkcija hitnog poziva.

Umrežavanje

Vožnja uz internet.

Internet je veoma koristan - i u vašem novom modelu T-Roc. Opcionalnii online servisi Car-Net "Guide & Inform", Car-Net App-Connect i Car-Net "Security & Service" nude veliku pomoć u svakodnevnim neobičnim situacijama.

Active Info Display

Detaljno pogledajte informacije koje vas zanimaju.

Analogno je bilo juče. Ako želite, zamijenite klasičnu analognu instrument tablu, ekranom visoke rezolucije. Inovativna moderna instrument tabla Active Info Display može vam pružiti puno više informacija od brzine i nivoa goriva u rezervoaru.

Radio i navigacija

Na dobrom kursu uz dobru zabavu.

U modelu T-Roc vi odlučujete šta se događa. Dva radio uređaja sa pripadajućim zvučnicima, jednostavne komande i veliki broj različitih opcija za umrežavanje su vam na raspolaganju. Ili možete da se odlučite za "Discover Media" navigacioni sistem koji rijetko koju vašu želju ostavlja neispunjenom.

Zvučni sistem beats

Želite jak bas?

Uključite - vaša svirka čeka! Na zahtjev, sistem od strane specijalista iz Beats Electronics-a će se pobrinuta da je u vašem modelu T-Roc pravi bas. Već je dobro poznato da slušalice brenda beats by Dr. Dre jako dobro zvuče.

Komfor-Telefon

Budite u dobroj vezi.

Opcionalni telefonski sistem "Comfort" sa funkcijom induktivnog punjenja obezbjediće bežično punjenje vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući induktivnoj vezi sa antenom obezbjeđen je i savršen zvuk razgovora. Komforno i jednostavno razgovarajte na putu.

Sistemi asistencije Izbjegnite nepotreban stres. Čak i ako ste navikli da se nosite sa svakodnevnim stresom novi model T-Roc može vam biti od pomoći u brojnim situacijama.

Opuštena vožnja

T-Roc radi za vas.

Ne samo u kritičnim situacijama, T-Roc olakšava i svakodnevni život i situacije koje donosi. Tu je standardni "Lane Assist", opcionalni sistem kontrole udaljenosti i opcionalni sistem podrške "Emergency Assist".

Front-Assist sa sistemom nužnog kočenja u gradu

Na opterećenim drumovima.

Da li biste voljeli da imate asistenta koji stalno prati saobraćaj pred ispred vas? "Front Assist" sistem nadzora okoline u kombinaciji sa sistemom nužnog kočenja u gradskim uslovima i sistemom zaštite pješaka čini vašu svakodnevnu vožnju zančajno opuštenijom.

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Osvojite puteve. I slobodna parking mesta.

Parkiranje zna da iskušava strpljenje. Opcioni sistem pomoći pri parkiranju u novom modelu T-Roc olakšava potragu za slobodnim parking prostorom i sam proces parkiranja.

„Blind spot“- senzor sa parking asistencijom

Jednostavna promjena kolovozne trake i parkiranje.

Opcionalni "Blind Spot"- senzor sa parking asistencijom vas upozorava u granicama mogućnosti sistema na vozila u "slijepom uglu". Kada se krećete unazad, senzor prati prostor sa strane i od pozadi.

Komfor Uklapa se u vaš životni stil. Udoban i lijepo dizajniran, T-Roc ostavlja puno prostora za vaš lični izražaj. Progresivni dizajnerski elementi doprinose tome i velikom broju opcija za individualizaciju.

Individualni dizajn
Kokpit
Prostor
Komfor
Individualni dizajn

Jedinstven kao i vi.

Baš kako želite: Dizajnirajte unutrašnjost modela T-Roc u skladu sa svojim idejama i dajte mu lični pečat detaljima u boji.

Kokpit

U kokpitu sve je pod vašom kontrolom.

Dobrodošli u kokpit! Sve je dizajnirano tako da obezbjedi da vaše putovanje što udobnije. Sa multifunkcionalnim upravljačem (standardno od T-Roc Design) kontrolišite brojne funkcije ne skidajući ruke sa upravljača.

Prostor

Udobnost je važna.

Niste zadovoljni uobičajenim, želite slobodu. Imate je! Uprkos kompaktnim dimenzijama, T-Roc ima dovoljno prostora za putnike i prtljag. Ugodan osjećaj podignutih sjedišta je dodatni plus.

Komfor

Smjestite se udobno.

Uđite i udobno se smjestite. U novom modelu T-Roc, na raspolaganju su komforna sjedišta sa kožnim elementima i kolornim detaljima kao i panoramski krov.

Tehnologija Efikasan i fleksibilan kao i vi. Očekujete performanse - posebno od vašeg vozila. Zbog toga je novi T-Roc dostupan sa 4MOTION za dobru trakciju na skoro svim terenima, spotskom suspenzijom za optimalno upravljanje i adaptivnim oslanjanjem DCC.

Performanse
Šasija
4MOTION aktivna kontrola
Performanse

Zato što cijenite kada se energija koristi efikasno.

Sa modelom T-Roc nikada nije dosadno. To pokazuje i njegov snažan program motora. To je ambiciozan projekat - i po pitanju ekonomije.

Šasija

Doživite najbolju sportsku vezu vozila i podloge.

Sportska suspenzija i progresivni sistem upravljanja značajno utiču na dinamiku kada želite sportsku vožnju.

4MOTION aktivna kontrola

Budite bezbjedni, čak i pri izazovnim uslovima puta.

Istražite svijet! U kombinaciji sa opcionalnim 4MOTION pogonom T-Roc, 4MOTION aktivna kontrola je na vašoj strani i nudi različita podešavanja za različite tipove terena. Na raspolaganju vam je pet različirih profila vožnje.

Vaš sljedeći korak.