Više ne morate voziti bez interneta.

Car-Net "Guide & Inform".

Internet u automobilu kod Volkswagena naziva se Car-Net. U njemu se kriju brojne usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide & Inform"¹ stoji vam na raspolaganju u kombinaciji s infotainment sistemima "Discover Media" i "Discover Pro". Povezivanjem na internet možete se koristiti podacima čija se aktualnost gotovo pa ne može nadmašiti. Ako primjerice negdje nastane ili nestane prometni zastoj, to ćete saznati u realnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način.

Dozvolite Car-Netu da traga za primamljivim lokacijama i otkrijte pomoću online traženja posebnog odredišta brojne atraktivne restorane. Brzo ćete moći pronaći i druga vama zanimljiva posebna odredišta. Neovisno o tome je li riječ o hotelu, benzinskoj stanici ili novootvorenom kinu: podaci koji se stalno aktualiziraju na internetu pobrinut će se za brojna uzbudljiva i korisna otkrića. 

Korištenje mobilnih online usluga Car-Net Guide & Inform moguće je samo s opcijskom opremom „Discover Media“ i „Discover Pro“. Dodatno vam je potreban mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. S opcijom sučelja za mobilni telefon „Premium“ alternativno se može koristiti mobilni telefon s Remote SIM Access profilom (rSAP) ili SIM kartica s telefonskom i podatkovnom opcijom. Usluge Car-Net „Guide & Inform“ raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim providerom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja usluga Car-Net „Guide & Inform“ svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim providerom! Za korištenje usluga Car-Net „Guide & Inform“ potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/car-net. Raspoloživost usluga Car-Net Guide & Inform može se razlikovati ovisno o zemlji. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o uslugama Car-Net „Guide & Inform“ potražite na stranici www.volkswagen.com/car-net te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim