Jednostavno do cilja. Čak i s prikolicom.

Trailer Assist.

Manevrisanje s prikolicom vrlo se lako može pretvoriti u test strpljivosti za neiskusne vozače jer teret ne reaguje uvijek onako kako biste možda očekivali. Presudan za preciznu vožnju unatrag je ugao upravljača: podrška za manevrisanje prikolicom "Trailer Assist" umjesto vas preuzima upravljanje u okviru svojih granica. Najprije trebate ubaciti u stepen za vožnju unatrag, zatim pritisnuti tipku za pomoć pri parkiranju te pomoću prekidača za namještanje ogledala odrediti ugao i smjer zakretanja prikolice. Vaš Volkswagen će sada automatski izvršiti upravljanje, dok ste vi i dalje odgovorni za mijenjanje stepena prijenosa, ubrzanje i kočenje. Vi dakle u svakom trenutku imate kontrolu nad vozilom kako biste mogli reagovati na promjene u svakoj situaciji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Uzbudljivo inovativan. Tiguan.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim