Izbornik
Zatvoriť meni

We Connect Start
Povezuje vas, pomaže vam,
opuštenije vas dovodi do cilja

 

Pametna veza s vašim ID. Volkswagen

Vozite model iz ID. porodice? Onda ubuduće niste samo potpuno na struju na putu, nego pomoću aplikacije We Connect Start možete potpuno biti povezani. Automatski sistem hitnog poziva eCall otpočetka vam stoji na raspolaganju. A sa online uslugama aplikacije We Connect Start možete pozvati digitalne pomoćnike u vozilo koji pružaju potpuno aktuelne informacije o upravljanju punjenjem ili o prometu te pomoću pametnog telefona iz daljine upravljati odabranim funkcijama.

Vaše prednosti na jednom mjestu:

  • potpuno povezani s mogućnošću rada online
  • moguć je pristup mnogim funkcijama vozila preko pametnog telefona i preko aplikacije We Connect ID. App
  • prve tri godine upotrebe bez plaćanja naknade
Punjenje

Spreman za polazak kada i vi.

Želite provjeriti preostali domet svog ID. modela? Putem We Connect ID. aplikacije preko svog pametnog telefona sada uvijek imate uvid u nivo napunjenosti i preostali domet akumulatora ID.-a i možete provjeriti, da li je kabl za punjenje priključen. Ako je to slučaj, možete pokrenuti ili zaustaviti postupak punjenja s kauča. Za takvo nešto jednostavno u aplikaciju jednom unesite svoje vrijeme polaska na posao i svako jutro vaš ID. vas čeka napunjen.  

 

Klimatizacija

Potpuno podešena prema vama.

Vani je vruće ili veoma hladno? Pomoću aplikacije u svom ID.-u potpuno jednostavno se možete pobrinuti o temperaturi koja vam odgovara. Jer se vaš klima uređaj može pokrenuti ili zaustaviti pomoću postojeće online veze ID.-a putem pametnog telefona i postaviti na vašu željenu temperaturu. Naročito jednostavno: Također možete podesiti grijanje sjedala još prije vožnje. Kako biste se od početka dobro osjećali u svom ID.-u.

Navigacija

Stignite opušteniji.

Saznajte više o saobraćaju skoro u realnom vremenu i oslonite se na najbolju rutu. Ovako dolazite opušteniji na cilj.

Više o navigaciji

Online govorno upravljanje

Imate sve pod kontrolom pomoću glasa

Već kod prve vožnje u danu ponekad su nam pune ruke posla. Dobro je kada navigacijski sistem ili web radio slušaju vaše naredbe. Zahvaljujući online rukovanju govornim naredbama odaberite odredište i omiljenu pjesmu skoro onako intuitivno kao da razgovarate sa svojim suvozačem. Oslovljavanjem "Pozdrav ID." možete glasom upravljati mnoštvom funkcija infotainment sistema i vozila, kao što je telefonija, radio,  automatska kontrola klime. 

Zabava

Želimo vam dobru zabavu

Slušajte uživo program na stanicama ili podcastovima preko web radija i uživajte u svim slobodama WLAN pristupne tačke na do 8 mobilnih krajnjih uređaja. Za to potrebni podatkovni volumen možete preuzeti putem tetheringa svojeg pametnog telefona. Tako se sigurno emitira samo vaš omiljeni program.

Povezani pomoću We Connect ID. App

Preuzmite komforno ažuriranje za ID. porodicu: We Connect ID. aplikacija je veza s vašim ID. Volkswagenom i sa svim što vam je važno. Jer pretvara vaš pametni telefon u daljinski upravljač kojim možete upravljati mnogim korisnim funkcijama vozila. Tako svoj ID. imate uvijek na oku - čak i ako upravo u njemu ne sjedite.

Na App Store 

Na Play Store 

Jednostavno se registrujte i krenite

Kako u nekoliko koraka možete aktivirati We Connect Start te koristiti naše digitalne usluge u autu i na pametnom telefonu, objasnit ćemo vam ovdje.

1. Preuzmite ID We Connect ID. aplikaciju

Besplatno preuzmite ID We Connect ID. aplikaciju za svoj pametni telefon. U skladu s vašim operativnim sistemom naći ćete We Connect ID. aplikaciju za Android ili iOS u trgovini aplikacijama App Store ili u trgovini Google Play Store.

We Connect ID. App Store

We Connect ID. Play Store

2. Izradite svoj korisnički račun

Prijavite se u aplikaciji putem svoje Volkswagen ID. U slučaju da još niste izradili Volkswagen ID, aplikacija će vas sprovesti kroz registraciju korak po korak.

3. Dodajte svoj Volkswagen

Dodajte svoj Volkswagen pomoću identifikacijskog broja vozila (VIN) svojem korisničkom računu u We Connect ID. aplikaciji. Identifikacijski broj vozila (FIN) možete naći u ispravama vozila i iza vjetrobranskog stakla svojeg vozila.

4. Aktivirajte We Connect Start

Za završetak aktivacije slijedite upute prikazane u aplikaciji za zaključenje ugovora za We Connect Start. Inteligentnim uslugama podignite svoju digitalnu svakodnevnicu do neslućenih visina.

Dodatno možete preuzeti upute za aktiviranje kao PDF dokument.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim