Menü schließen

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

E-volucija automobila se nastavlja. e-Golf.

Isključivo električni pogon predstavlja optimalno rješenje za mobilnost prije svega na kratkim dionicama, npr. u gradovima. S novim e-Golfom možete napustiti i grad. Kombinirani domet (WLTP)* iznosi do 231 km.

Tehnologija

Vaš e-Golf (potrošnja energije, kWh / 100 km: kombinirana emisija 13,2 (16 inča) do 14,1 (17 inča); kombinirana emisija CO₂, g / km: 0) * udovoljava zahtjevima vremena: snažni, gotovo nečujni elektromotor garantuje impozantno ubrzanje i istovremeno omogućuje način vožnje kojim se ostvaruje ušteda goriva. A inteligentni menadžment punjenja čini punjenje vašeg e-Golfa jednostavnijim.

 

e-pogon
Doseg
Mogućnost punjenja
Održivost

Dinamika današnjice: motor e-Golfa.

Vožnja s e-motorom zabavnija je nego što možda mislite. Naime, motor već od prvog okretaja ostvaruje svoj najveći okretni moment i ubrzava bez prekida zahvaljujući svojem 1-stepenom mjenjaču.

Razmišljajte ekološki i osjetite napredak.

E-Golf vam donosi maksimalnu udaljenost od 231 km zahvaljujući kombiniranom dometu (WLTP) *. Kod posebno štedljivog stila vožnje podršku vam može pružiti namještanje profila vožnje - ili poboljšati namještanja za vozilo u pogledu sportskog karaktera i udobnosti.

Punjenje vašeg e-Golfa tako je jednostavno.

S različitim mogućnostima punjenja sami ćete odlučiti gdje ćete i na koji način e-Golfa napuniti energijom.

Ograničite emisije CO2, a ne svoju mobilnost.

S e-Golfom vozit ćete automobil koji se hvata u koštac s izazovima našeg vremena i koji je dorastao savremenim zahtjevima. Punite struju dobivenu iz obnovljivih izvora energije i putovat ćete bez emisija.

Eksterijer
Unutrašnjost
Svjetla
Aluminijumski točak

S e-Golfom rado ćete biti pod svjetlima pozornice.

Slobodno možete pokazati da vozite poseban Golf. Njegov e-dizajn s posebnom svjetlosnom signaturom u LED tehnologiji, plavim elementima dizajna i aerodinamičnim poboljšanjima podarit će ovom električnom vozilu sasvim individualnu notu.

Doživite savremeni dizajn s intuitivnim rukovanjem.

Pogon u vašem e-Golfu nije jedino što postavlja trendove. U unutrašnjosti će vas dočekati stilski postavljeni elementi dizajna i pregledan prikaz informacija specifičnih za e-vozila.

Osvijetlite put učinkovitom tehnologijom.

Ušteda energije sastavni je dio koncepta e-Golfa. Stoga sva svjetla sjaje u naprednoj LED tehnologiji - s visokim stepenom svjetlosne učinkovitosti i niskom potrošnjom struje.

Ovi točkovi pomoći će vam pri uštedi energije.

16" aluminijumski točkovi Astana s poboljšanom aerodinamikom i optimiziranim gaznim slojem sa smanjenim trošenjem naglašavaju ekološki prihvatljivu orijentaciju vašeg e-Golfa s vožnjom bez emisija.

Navigacija
Car-Net
Telefonija

Zadržite pravac jednom jednostavnom gestom.

Teško da će ijedan infotainment sistem moći ponuditi više toga od navigacijskog sistema Discover Pro: od inovativnog upravljanja gestama preko izvrsnih funkcija za zabavne sadržaje i svestranih mogućnosti priključivanja sve do prvorazrednog prikaza karti.

Koristite se internetom u svoj e-Golfu. I svojim smartphoneom kao daljinskim upravljačem.

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza toga se kriju praktične usluge i korisne aplikacije. Na taj se način smartphone čak može koristiti kao daljinski upravljač za vaš e-Golf.

Olakšat će vam komunikaciju.

Izjasnite se. Ali pritom ostavite obje ruke na upravljaču. Novi e-Golf u tu će vam svrhu po želji ponuditi dva komforna interfejsa za telefon.

Sistemi podrške

Inteligentni sistemi podrške za vozača u vašem e-Golfu pridonose većem komforu u vožnji te vam mogu pomoći u svladavanju ili čak potpunom izbjegavanju kritičnih situacija. Iako ćete ovu tehnologiju tek rijetko primijetiti, dobro je znati da ona postoji.

"Front Assist" i ACC
Podrška kod prometnog zastoja i Emergency Assist
Blind Spot-Sensor

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

S opcionalnom automatskom regulacijom razmaka ACC putovat ćete opuštenije.

Kako biste išli unaprijed i kada sve stoji na mjestu.

Internet u automobilu u Volkswagenu se zove Car-Net. Iza toga se kriju praktične usluge i korisne aplikacije. Na taj se način smartphone čak može koristiti kao daljinski upravljač za vaš e-Golf.

Ovako će vam vaš e-Golf pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta.

Opcionalni Blind Spot senzor s podrškom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tokom vožnje na vozila u mrtvom uglu u okviru ograničenja sistema. Pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag senzor nadzire područja bočno i iza vašeg automobila.


Udobnost

Raskomotite se u svom e-Golfu. Njegova opsežna osnovna oprema, jednostavno rukovanje i brojne komforne dodatne funkcije osigurat će da ćete s njime opušteno uživati u svakom danu.

Sjedala
Komfor u vožnji
Kožna oprema "Vienna"
Active Info Display

Naslonite se.

Sa svojim dobro osmišljenim dizajnom sjedala vašeg e-Golfa magnet su za poglede i nude visoku razinu udobnosti za vaša leđa. Upravo na dužim dionicama dobro će doći uvijek jednaka i ujedno visoka razina udobnosti.

Dospjeti na odredište još opušteniji.

Serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" i Active Info Display svaku će vožnju u vašem e-Golfu pretvoriti u poseban događaj.

Pretvorite unutrašnjost u lounge.

Stvorite vlastitu zonu udobnosti: kvalitetna i nježna, opcionalna oprema od kože „Vienna“ svojim će udobnim sjedalima vozaču i suvozaču osigurati ambijent vrhunske klase.

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Brzinomjer je stvar prošlosti. Zamijenite klasični prikaz u obliku cijevi zaslonom visoke rezolucije. Inovativni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team