Koristite se internetom u svojem e-Golfu. I svojim smartphoneom kao daljinskim upravljačem.

S uslugom Car-Net uživat ćete u prednostima interneta u svom automobilu: zadržite pregled nad trenutačnom situacijom u prometu, koristite se aplikacijama na svom smartphoneu ili ostanite u kontaktu s Volkswagen službom za kupce. S aplikacijom Car-Net e-Remote vaš će smartphone služiti kao daljinski upravljač za vaš e-Golf. Pomoću ove aplikacije naime možete s bilo kojeg mjesta npr. namještati temperaturu u unutrašnjosti, pokretati i zaustavljati postupak punjenja ili dobiti prikaz preostalog dosega.

No Car-Net može još i više toga: s paketom usluga Car-Net Guide & Inform koristit ćete se aktuelnim podacima s interneta. Na taj ćete način primjerice vrlo brzo saznati ako se negdje stvara prometni zastoj ili preko traženja posebnog odredišta pronaći hotele, restorane ili benzinske stanice.

Sa serijskom uslugom Car-Net App-Connect možete povezati svoj smartphone s infotainment sistemom i upravljati odabranim aplikacijama preko dodirnog ekrana. Također serijske usluge Car-Net "Security & Service" između ostalog vam nude uslugu poziva u nuždi. A s opcionalnim uređajem Volkswagen CarStick i vlastitom SIM karticom možete čak uspostaviti Wi-Fi mrežu u svome Volkswagen vozilu. 

Više informacija

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati zavisno od opreme. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi zavisno od načina vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju saputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim