Dospjeti na odredište još opušteniji.

Serijski klima-uređaj "Air Care Climatronic" vašeg e-Golfa u svakom će godišnjem dobu stvarati ugodnu atmosferu u unutrašnjosti. A zahvaljujući serijskom grijanom vjetrobranskom staklu, iritantno struganje leda zimi postat će lanjski snijeg.

S također serijskim multifunkcionalnim pokazivačem Premium brojni će vam važni podaci u sažetom obliku stalno biti u vidnom polju. Umjesto klasičnog brojača okretaja pokazivač stanja električnog pogona prikazuje potrošenu energiju, dok zasebni okrugli instrument pruža informacije o najvećoj raspoloživoj električnoj snazi.

Opcionalno ambijentalno osvjetljenje prikazuje sve instrumente u pravom svjetlu i stvara posebnu atmosferu u ergonomičnom cockpitu s dekorativnim letvicama i letvicama u pragovima osvijetljenima u plavoj boji.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati zavisno od opreme. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi zavisno od načina vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju saputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim