Punjenje vašeg e-Golfa tako je jednostavno.

Mogućnosti punjenja ugrađenog litij-ionskog akumulatora strujom svestrane su poput samog e-Golfa. Želite li svoj e-Golf puniti preko obične utičnice kod kuće, vrijeme punjenja iznosit će oko 17 sati. S instalacijom opcionalno dostupnog wall boxa ostvarit ćete veći učinak punjenja, zahvaljujući kojem se postupak punjenja može smanjiti na otprilike šest sati. Isto vrijedi za punjenje na javnim stanicama za punjenje na izmjeničnu struju. Vrijeme punjenja na njima također iznosi svega šest sati. Svoj e-Golf najbrže ćete dovesti na startnu poziciju na javnim stanicama za punjenje na istosmjernu struju, koje sistemom brzog punjenja CCS omogućuju vrijeme punjenja akumulatora do 80 posto za svega 45 minuta.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati zavisno od opreme. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi zavisno od načina vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju saputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim