Zadržite pravac jednom jednostavnom gestom.

Navigacijski sistem Discover Pro jest infotainment sistem za posebno zahtjevne korisnike. S inovativnim upravljanjem gestama kretat ćete se u glavnom izborniku s lakoćom te ćete primjerice, jednim pokretom ruke prebaciti radio stanicu ili pjesmu.

Sistem je opremljen TFT dodirnim ekranom veličine 23,4 cm (9,2") za izvrstan 3D prikaz karti te nudi izvrsne mogućnosti priključivanja zahvaljujući USB interfejsu, dva slota za SD kartice i Bluetooth vezi. Pri tome raspolaže DVD playerom koji reproducira audio i video datoteke te FM radioprijemom i s 8 zvučnika.

Ostale karakteristike: rukovanje govornim naredbama reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica te u skladu s uputama izračunava rutu. Telefoniranje postaje komfornije zahvaljujući Bluetooth tehnologiji. Kao tačka na i, interna flash memorija ima više nego dovoljno prostora za pet godina besplatnih update-a navigacijskog softvera.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati zavisno od opreme. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi zavisno od načina vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju saputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim