Doživite savremeni dizajn s intuitivnim rukovanjem.

Unutrašnjost e-Golfa postavlja akcente specifične za e-vozila zahvaljujući njezinom nezamjenjivom dizajnu: s plavim ukrasnim šavovima na upravljaču, ručici mjenjača i podnim prostirkama. Vrlo kvalitetno obrađena koža oblaže multifunkcionalni upravljač, vrh ručice mjenjača i ručicu ručne kočnice.

Serijski navigacijski sistem Discover Pro, pun inovativnih detalja, također je posebno usklađen s e-Golfom. Dodirni ekran u boji veličine 23,4 cm (9,2") nudi opsežan pregled relevantnih informacija kao što su doseg, potrošnja energije i statistika rekuperacije. Active Info Display i pokazivač stanja hibridnog / električnog pogona također pomažu da u svakom trenutku zadržite pregled nad najvažnijim informacijama o vozilu.

A tu je još jedna posebnost: plavo osvijetljene dekorativne letvice i letvice u pragovima opcionalnog ambijentalnog osvjetljenja stvaraju futurističku atmosferu kada u svom e-Golfu plovite kroz noć.

Predviđeni doseg za prolazak ciklusa prema WLTP-u (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) na valjcima za ispitivanje kočnica (nije serijsko stanje). Vrijednosti dosega prema WLTP-u za serijska vozila mogu se razlikovati zavisno od opreme. Stvarni doseg odstupa od toga u praksi zavisno od načina vožnje, brzini, upotrebi komfornih/sporednih trošila, vanjskoj temperaturi, broju saputnika/opterećenju i topografiji. Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Spreman za veće dosege. e-Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim