Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Posvuda kod kuće: ID. Buzz.

 

Suoblikovati budućnost mobilnosti za nas označava jedno: električnu mobilnost za sve.

S najvišim stupnjem slobode, oduševljenja i osobnosti. Mi stvaramo automobile koji pokazuju tko su ljudi koji ih voze. I kako oni žive. Zato radimo na velikim idejama i malim detaljima koji budućnost mahom čine boljom za sve.

Start Video

ID. Buzz. Budući da je opremljen našim najboljim idejama, on nanovo definira ono što automobil danas može biti: putokaz, mobilni dom i prostor za kreativnost. Po želji će ID. Buzz poznavati vaše omiljene pjesme. I znat će kako vas može najbolje podržati tijekom vašeg putovanja. Primjerice sa svojim varijabilnim konceptom prostora te s pregršt mjesta za vašu obitelj i vaše pustolovine. Odvezite se u prirodu i jednostavno u njoj prenoćite. S AR head-up zaslonom s lakoćom ćete pronaći i najudaljenija mjesta. Najednom osjetite vjetar i more. Bude se sjećanja. Baš poput očiju modela ID. Buzz kada vas osobno pozdravi svojim inteligentnim LED glavnim svjetlima.

ID. Buzz marke Volkswagen prijatelj je obitelji. I suputnik u stresnoj svakodnevici. Naime, ovaj električni automobil nudi jednostavno sve što vaš život čini lakšim: suvremenu udobnost, potpuno nov dizajn unutrašnjosti te, uskoro, potpuno automatizirani modus vožnje. Tako ćete vi kao vozač postati suvozačem. I imat ćete slobodu činiti ono što vas nadahnjuje.

Prostorno čudo. Prtljažnik za velike pustolovine.

Kako biste u svojem modelu ID. Buzz ostali fleksibilni, mi smo pazili na optimalno iskorištavanje prostora. Prostrani prtljažnik nudi pregršt mjesta za velike ideje. A ako želite, u unutrašnjosti ćete u samo nekoliko poteza stvoriti još više prostora za pohranu. I to sasvim jednostavno zahvaljujući fleksibilnom konceptu sjedala. 

AR-Head-Up zaslon. Napredna tehnologija za nove puteve.

ID. Buzz je revolucionaran. Njegov AR head-up zaslon projicira navigaciju na kolnik izravno ispred vozila. A zahvaljujući projekciji proširene stvarnosti (Augmented Reality) vidjet ćete strelice za usmjeravanje upravo u onom smjeru kojim ćete voziti. Tako ćete uvijek dospjeti na svoje odredište, a da svoj pogled ne odvraćate s ceste.

LED oči. Izvrstan pogled na sve što je važno.

Umjesto tipičnih okruglih glavnih svjetala ID. Buzz raspolaže inteligentnim LED "očima" koje interaktivno komuniciraju s vozačem i putnicima. Ako, primjerice, želite skrenuti, njegova glavna svjetla uperit će svoj pogled u željeni smjer. A kada ID. Buzz prepozna pješake i bicikliste na rubu kolnika, čak će ih pogledati i svjetlosnim signalima suptilno skrenuti njihovu pozornost na sebe. Prilično prediktivno, zar ne?  

Touchpad. Kotač je ponovno izumljen.

ID. Buzz vrlo se jednostavno vozi jer je sve intuitivno usmjereno na vas. U njegovu kokpitu više nema gumba ni tipki. Zahvaljujući dodirnoj površini na kolu upravljača dovoljan je lagan dodir za rukovanje njegovim funkcijama. Jednostavno kratko dodirnite površinu na kolu upravljača i sljedeća pustolovina može započeti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim