Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju saglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriť meni
Start Video

Volkswagen, samo električno. ID.

 

Ovo se odnosi na sve

Vrijeme je za promjene, za nova razmišljanja i redefiniciju vožnje. S ID. Obitelji Volkswagen električnu mobilnost bez emisija omogućuje svima. Jer jedna ideja može napraviti veliki utjecaj, ako u njoj mogu sudjelovati svi. I tada možemo promijeniti svijet.

Ostanite informirani

Prijavite se i ostanite ispred svog vremena. Sve najnovije informacije o temama ID.3, ID. Obitelj i elektromobilnost na dlanu.

Vrijeme za električna vozila za sve

Potpuno električna ID. Obitelj nudi i više od same električni pogonjene vožnje. ID. je vaš osobni prostor na kotačima: automobile, koji vama pripada, vas razumije i od vas uči. S ID: novu dinamiku potpuno električnog ubrzanja mogu doživjeti svi. Brzo punjive baterije s velikim dosegom mogu dovesti svakog do njihovog osobnog cilja.

Električno postaje isplativo

Volkswagen ID. je kreiran za mnoge. Za milijune. ID. Obitelj nudi najmodernija električna vozila cjenovno usporediva s vozilima s motorima s unutarnjim izgaranjem - jer revolucija se može dogoditi samo ako svi možemo sudjelovati.

Nove udaljenosti

S Volkswagen ID. svi snovi postaju ostvarili. Svačiji snovi. Zahvaljujući brzom punjenju i dosegom u vožnji od 550km1  čak se i duža putovanja mogu ostvariti bez štetnih CO2 emisija.

Nova dinamika

Za okoliš održiva vožnja nikad nije bila ovoliko uzbudljiva. Bez mijenjanja brzine - niti automatski, niti manual - započinje novo doba električnog ubrzanja. A s njom i naš put prema potpuno autonomnoj vožnji.

Još više povezan

Voziti ID. je više od vožnje običnog automobile. Inteligentna povezivost vozila i najmoderna tehnologija učit će od vas, pričati s vama te pomagati kod svih izazova s kojima se suočavati u vožnji. ID. Volkswagen otvara vrata novoj, modernoj, električnoj mobilnosti - bez emisija i pritom redefinira odnos i interakciju između vozača i vozila.

Jedan stil za svaki lifestyle

Novi oblik mobilnosti: Volkswagen ID. prezetira odgovarajuće tipove vozila za sve potrebe. Koncept prostora i unutrašnjost prilagođeni su modernim potrebama i pokazuju kako izgleda mobilnost potpuno autonomne vožnje.