Golf Variant Svestranost kao zaštitni znak.

Umjetnost inženjerstva savremenog doba.

Golf 100 posto. Veći kompliment jednom karavanu nije moguće dati. A Variant ga je zaslužio. A naročito nova generacija. Svojim dinamičnim dizajnom, sportskom motorizacijom i mnogobrojnim sistemima podrške on svakim detaljem pokazuje svoje porijeklo. A u nečemu čak i nadmašuje svoj uzor: u prostoru.

 

Galerija

Otkrijte Golf Variant iz svih uglova.

Otkrijte Golf Variant iz svih uglova.

Infotainment

DYNAUDIO Excite

Kako bi i tonovi savršeno sjeli.

Možete li zamisliti da muzika u automobilu zvuči bolje nego na Vašoj HiFi opremi? Opcionalni zvučni sistem DYNAUDIO Excite je podešen prema prostornoj akustici vozila i daje zvuk koji ne očekujete - čak iako ste naviknuti na vrhunski zvuk.

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Zadržite saobraćaj pod budnim okom, na primjer sa najnovijim podacima. Na taj način možete unaprijed da planirate i mijenjate svoju dionicu. Opcionalne online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude, međutim, još više.

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami. 

Koji će uređaj u Vašem Volkswagen vozilu biti uključen, odlučujete Vi. Po želji, moguć je izbor dva radio uređaja: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberite npr. jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje. Uživajte kada se prateća oprema upravlja prema Vama.

Telefoniranje

Sa rukama na upravljaču telefonirat ćete bezbjednije.

Budite dostupni i za vrijeme vožnje, ukoliko želite. Sa opcionalnim priključcima za telefon "Comfort" i "Premium" ruke će Vam biti na upravljaču, a saobraćaj pod kontrolom.

Sistemi podrške

Podrška upravljanju pri parkiranju "Park Assist"

Jednostavno prepustite parkiranje Vašem automobilu.

Čak iako spadate u mali broj onih koji pred publikom u velikom stilu uparkiravaju i u najmanji prostor, opcionalna pomoć pri parkiranju i manevrisanju "Park Assist" će Vas ipak oduševiti. Sistem ne samo što prepoznaje odgovarajuće mjesto za parkiranje, već i upravlja vozilom umjesto Vas.

Automatska kontrola odstojanja ACC i sistem za nadzor prostora ispred vozila Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni.

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umjesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionalnom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila Front Assist, uključujući i funkciju nužnog kočenja, putovaćete mnogo opuštenije.

Multikoliziona kočnica

Jedan sudar ne bi trebalo da izazove više naknadnih sudara.

Serijska multikoliziona kočnica pobrinut će se da se nakon sudara ne dogodi još više. Sistem postoji kako bi nakon sudara spriječio dodatne sudare i zanošenje. On će se u okviru svojih granica pobrinuti da se vaš Volkswagen čim prije zaustavi

Kamera za vožnju unazad "Rear View"

Zato što nemate oči i na leđima. 

Opcionalna kamera za vožnju unazad "Rear View" omogućava uočavanje prepreka koje se nalaze iza vozila. Kamera ugrađena u zadnji dio vozila projektuje slike na ekran infotainment sistema. Na taj način je parkiranje znatno jednostavnije, a uočavanje prepreka još bolje.

Efikasnost

TDI

Profitirajte od visoke vučne sile uz nisku potrošnju.

Rado i puno vozite, ali biste željeli da potrošnju Vašeg vozila održavate niskom? Naši TDI dizel motori i benzinski motori su optimizirani po pitanju štedljivosti i ispunjavaju Euro 6 normu.

TSI

Odlučite se za racionalno uživanje u vožnji.

TSI benzinski motor predstavlja savršen spoj snage i štedljivosti. Maksimalan obrtni moment se dostiže već pri niskim obrtajima motora.

Komfort

Sjedište ergoActive

Ako Vam je stalo do Vaših leđa.

Integrisana funkcija masaže opcionalnog ergoActive sjedišta (na strani vozača) obezbjeđuje visok komfor sjedenja. Pomoću grijanja sjedišta moguće je ugodno podesiti temperaturu i istovremeno rasteretiti kičmu.

 

Panoramski podizni i pomični krov

Ovaj pogled oduševljava sve putnike.

Zamislite kada biste krov osjećali kao slobodu. Panoramski podizni i pomični krov po želji obezbjeđuje više svjetlosti, zraka i dobrog raspoloženja. On je toliko velik, da će putnici na zadnjoj klupi biti oduševljeni.

Preklopivi naslon sjedišta suvozača

Priuštite sebi još više prostora. 

Po želji, naslon sjedišta suvozača u modelu Golf Variant ne samo što može u potpunosti da se preklopi, već sasvim jednostavno može da se pretvori u stolić.

Grijano prednje vjetrobransko staklo

Vaša nevidljiva zaštita protiv leda i vreline.

Opcionalno grijano prednje vjetrobransko staklo je korisno tokom čitave godine: zimi oslobađa staklo od leda, a ljeti smanjuje zagrijavanje unutrašnjosti vozila.

Prtljažnik

Utovarite i veće predmete bez poteškoća.

Prtljažni prostor modela Golf Variant ne samo što je velik, već je i praktično osmišljen. Tako u uvijek imate koristi od velike ponude prostora i izvanrednog komfora.

Vaš sljedeći korak.

Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.