Golf Variant: Car-Net "Guide & Inform"

 

Internet u automobilu kod Volkswagena naziva se Car-Net. U njemu se kriju brojne usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide & Inform"¹ stoji vam na raspolaganju u kombinaciji sa infotainment sistemom "Discover Media". Povezivanjem na internet možete se koristiti podacima čija se aktuelnost gotovo pa ne može nadmašiti. Ako primjerice negdje nastane ili nestane saobraćajni zastoj, to ćete saznati u realnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način.
Dozvolite Car-Netu da traga za primamljivim lokacijama i otkrijte pomoću online traženja posebnog odredišta brojne atraktivne restorane. Brzo ćete moći pronaći i druga vama zanimljiva posebna odredišta. Neovisno o tome je li riječ o hotelu, benzinskoj pumpi ili novootvorenom kinu: podaci koji se stalno aktualiziraju na internetu pobrinut će se za brojna uzbudljiva i korisna otkrića.

 

 

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban vam je mobilni krajnji uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Car-Net usluge raspoložive su samo sa postojećim ili posebno sklopljenim ugovorom s mobilnim operaterom između vas i vašeg operatera mobilnih usluga te samo unutar područja pokrivanja dotične mobilne mreže. Preuzimanjem podatkovnih paketa sa interneta mogu, ovisno o vašoj postojećoj mobilnoj tarifi te posebice prilikom korištenja u inostranstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Na temelju količine podataka koja nastaje u okviru korištenja usluga Car-Net svakako se preporučuje ugovaranje opcije flatrate sa vašim operaterom mobilnih usluga! Za korištenje Car-Neta potrebno je sklopiti dodatni ugovor s firmom Volkswagen AG. Kupac nakon preuzimanja vozila ima 90 dana vremena registrirati vozilo na www.volkswagen.com/Car-Net.
Raspoloživost usluga Car-Net može, ovisno o zemlji, biti drugačija. Ove usluge stoje na raspolaganju za vrijeme dogovorenog trajanja ugovora te mogu podlijegati promjenama u sadržaju. Pobliže informacije o Car-Netu pronaći ćete na www.volkswagen.com/Car-Net i kod vašeg Volkswagen partnera; informacije o tarifnim uslovima mobilne komunikacije pronaći ćete kod vašeg operatera mobilnih usluga.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.