Golf Variant: Radio i navigacija

 

Jeste li spremni za omiljeni koncert? Na raspolaganju stoje dva radio uređaja i dva navigaciona sistema, dijelom kao sastavni dio serijske opreme i dijelom kao opcija. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti ekrana kao i mogućnostima za priključivanje.

Radio uređajem "Composition Colour" upravlja se preko ekrana na dodir u boji veličine dijagonale 12,7 cm. Ima mogućnost čitanja SD memorijskih kartica, prijema FM/AM stanica i raspolaže medijskom utičnicom AUX-IN za priključak eksternih audio izvora kao i CD-playerom. Osam zvučnika obezbjeđuju dobro ozvučenje na svim mjestima u vozilu.

Uz opcionalni radio "Composition Media" (serijski od linije opreme Highline) ide osam zvučnika. On ima sve priključke koje imaju i prethodno pomenuti modeli i dodatno ima MP3 CD-player kao i Bluetooth priključak za mobilne telefone. Pored toga, njime se veoma komfrono rukuje jer ekran na dodir u boji ima dijagonalu veličine 16,5 cm.

Opcionalni navigacioni sistem "Discover Media" takođe ima ekran na dodir u boji veličine dijagonale 16,5 cm. Ostala oprema: 8 zvučnika, FM/AM radio-prijemnik, CD-player koji može da reproducira muziku u MP3, AAC i WMA formatu, dva interface-a za SD memorijske kartice, AUX-IN i USB priključke, pripremu za mobilni telefon preko Bluetooth-a.

A ukoliko želite još više: Navigacioni sistem "Discover Pro" je infotainment sistem za one sa posebnim zahtjevima. On nudi ekran veličine dijagonale 20,3 cm, pregledni 3D prikaz mapa i internu flash memoriju. Govorno upravljanje reaguje na izgovaranje naziva mjesta i ulica i proračunava dionicu prema uputstvu. Pored toga, sistem podiže nivo komfora prilikom telefoniranja: zahvaljujući Bluetooth tehnologiji telefoniranje bez upotrebe ruku je još udobnije.

 

 

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.