Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

S opcionalnim ekranom Active Info Display uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT ekranom u boji visoke rezolucije od 31 cm (12,3").

Zahvaljujući različitim info profilima možete ciljano odabrati one podatke koji će se na kombiniranom instrumentu prikazivati uz klasične sadržaje poput brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara.

Ove info profile možete odabrati brzo i jednostavno preko kožnog višenamjenskog kola upravljača: sasvim u skladu sa svojim potrebama možete primjerite pozvati podatke o vožnji ili vidjeti vizualni prikaz svojih sustava potpore za vozača. Površina prikaza k tomu se može još bolje iskoristiti, i to tako što će vam se i izvan dizajna cijevi prikazivati dodatni podaci.

Kod infotainment sustava Discover Media možete odlučiti želite li da vam se navigacijska karta prikaže na zaslonu Active Info Display ili pak klasično, na zaslonu uređaja. Sa sustavom Discover Pro obje će mogućnosti prikaza biti istovremeno raspoložive.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim