Ostanite na putu i budite informisani.

Car-Net "Guide & Inform"

Paket usluga Car-Net "Guide & Inform"¹ po želji vam je dostupan u kombinaciji s infotainment sistemima Discover Media i Discover Pro. Na taj ćete se način moći koristiti aktuelnim podacima s interneta i u stvarnom vremenu saznati gdje se primjerice stvara prometni zastoj ili u kojoj javnoj garaži postoje slobodna parkirna mjesta. S traženjem posebnog odredišta otkrit ćete između ostalog povoljna odredišta kao što su hoteli, restorani ili benzinske stanice.

Korištenje mobilnih online usluga Car-Net Guide & Inform moguće je samo s opcijskom opremom „Discover Media“ i „Discover Pro“. Dodatno vam je potreban mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. S opcijom sučelja za mobilni telefon „Premium“ alternativno se može koristiti mobilni telefon s Remote SIM Access profilom (rSAP) ili SIM kartica s telefonskom i podatkovnom opcijom. Usluge Car-Net „Guide & Inform“ raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim providerom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja usluga Car-Net „Guide & Inform“ svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim providerom! Za korištenje usluga Car-Net „Guide & Inform“ potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/car-net. Raspoloživost usluga Car-Net Guide & Inform može se razlikovati ovisno o zemlji. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o uslugama Car-Net „Guide & Inform“ potražite na stranici www.volkswagen.com/car-net te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim