VW Golf.

Dizajn svjetala.

Serijska halogena glavna svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju pobrinut će se za dobru vidljivost i u uslovima loše osvijetljenosti. Zahvaljujući njihovoj također serijskoj regulaciji visine svjetlosnog snopa doći će do izjednačavanja širine svjetlosnog snopa kod raznih stepena opterećenja.

S opcionalnim će LED glavnim svjetlima dizajn novog Golfa posebno doći do izražaja. Ona štede energiju i rasterećuju vaše oči zahvaljujući njihovom svjetlosnom spektru koji je sličan dnevnom svjetlu. Glavna svjetla pomoći će vam zadržati pregled nad cestom i drugim sudionicima u prometu čak i u nepovoljnim okolnostima.

Opcionalno dostupno integrirano svjetlo za vožnju zavojima doprinosi ranom prepoznavanju prepreka tokom vožnje zavojima. Dobra vidljivost pri tome također podupire po želji dostupni sistem za čišćenje glavnih svjetala (s upozoravajućom lampicom za razinu tekućine za pranje). U karakteristike dizajna svjetala također se ubrajaju opcionalna stražnja svjetla u 3D LED tehnologiji s dinamičnim žmigavcima: animirana svjetlosna traka koja pokazuje smjer skretanja.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim