VW Golf.

Eksterijer.

I najmanji detalj novog Golfa oduševljava: njegov prednji dio posebno se ističe atletskom rešetkom hladnjaka s Volkswagen amblemom, iza kojeg se krije prednji senzor za razne opcionalne sisteme podrške. Rešetka hladnjaka ukrašena je kromiranim letvicama u varijantama opreme Comfortline i Highline. Pri tome će vitka glavna svjetla, koja sežu do duboko u blatobran, i branici koji su stanjeni u donjem dijelu zajamčiti da novi Golf ima vrlo uravnotežen i dinamičan nastup. Njegova zakrivljena silueta s karakterističnim C stupom odiše, u kombinaciji s izdašnim međuosovinskim razmakom i kratkim prevjesima, onim elanom koji je i dostojan Golfa. Sa stražnje strane ističu se istovremeno snažne i elegantne konture, stražnji difuzor te stražnja svjetla u LED tehnologiji koja djeluju samouvjereno.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim