Golf Das Auto.

Samo onaj ko poznaje ljude može da napravi automobil.

Prilikom rada na razvoju modela Golf 7 još smo bolje osluškivali, preciznije gledali i postavljali još više pitanja. Pri tom smo na umu imali samo jedno: automobil koji najbolje razumije ljude, koji daje najjasniji odgovor na pitanja budućnosti i koji će i dalje biti zaslužan za naziv čitave klase vozila.

Galerija

Doživite Golf iz raznih perspektiva

Doživite Golf iz raznih perspektiva

Infotainment

Dynaudio

Kako bi i tonovi savršeno sjeli.

Možete li zamisliti da muzika u automobilu zvuči bolje nego na Vašoj HiFi opremi? Opcionalni zvučni sistem DYNAUDIO Excite je podešen prema prostornoj akustici vozila i daje zvuk koji ne očekujete - čak iako ste naviknuti na vrhunski zvuk.

Car-Net "Guide & Inform"

Nemojte više da vozite bez interneta.

U mnogim oblastima života internet može da bude koristan - pa tako i u automobilu. Zadržite saobraćaj pod budnim okom, na primjer sa najnovijim podacima. Na taj način možete unaprijed da planirate i mijenjate svoju dionicu. Opcionalne online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude, međutim, još više.

Radio i navigacija

Dobro je kada svog kopilota možete da izaberete sami.

Koji će uređaj u Vašem Volkswagen vozilu biti uključen, odlučujete Vi. Po želji, moguć je izbor tri radio uređaja: sa odgovarajućim zvučnicima, jednostavnom tehnikom za rukovanje i brojnim mogućnostima za priključivanje. Ili izaberite npr. jedan od dva navigaciona sistema koji u multimedijalnom pogledu ispunjavaju sve želje. Uživajte kada se prateća oprema upravlja prema Vama.

Telefoniranje

Sa rukama na upravljaču telefonirat ćete bezbjednije. 

Budite dostupni i za vrijeme vožnje, ukoliko želite. Sa opcionalnim priključcima za telefon "Comfort" i "Premium" ruke će Vam biti na upravljaču, a saobraćaj pod kontrolom.

Sistemi podrške

ACC & Front Assist

Kada su ulice pune, Vi ste potpuno opušteni.

Da li ponekad poželite pomagača koji bi umjesto Vas pod budnim okom pratio odvijanje saobraćaja ispred vozila? Sa opcionalnom automatskom kontrolom odstojanja ACC i sistemom za nadzor prostora ispred vozila "Front Assist", uključujući i City funkciju kočenja u nuždi koji je sastavni dio paketa, putovaćete mnogo opuštenije.

Podrška upravljanju pri parkiranju "Park Assist"

Jednostavno prepustite parkiranje Vašem automobilu.

Čak iako spadate u mali broj onih koji pred publikom u velikom stilu uparkiravaju i u najmanji prostor, opcionalna podrška upravljanju pri parkiranju "Park Assist"  će Vas ipak oduševiti. Sistem ne samo što prepoznaje odgovarajućie mjesto za parkiranje, već i upravlja vozilom umjesto Vas.

Izbor profila vožnje

Vaš Volkswagen se prilagođava Vašem stilu vožnje. 

Da li radije vozite štedljivo ili sportski? Ili veći značaj pridajete komforu? Sa opcionalnim izborom profila vožnje prilagodićete karakteristike vozila Vašem stilu vožnje i uslovima puta i saobraćaja.

Blind Spot senzor s podrškom izlaska iz parkirnog mjesta

Vaš automobil Vam pomaže prilikom promjene saobraćajne trake i isparkiravanja. 

Opcionalni Blind Spot senzor, u okviru granica sistema, za vrijeme vožnje upozorava na vozila u mrtvom uglu, dok pomoć pri isparkiravanju nadzire prostor bočno od Vašeg automobila prilikom isparkiravanja unazad.

Efikasnost

TDI

Profitirajte od visoke vučne sile uz nisku potrošnju.

Rado i puno vozite, ali biste željeli da potrošnju Vašeg vozila održavate niskom? Naši TDI dizel motori zasnovani su na savremenoj Common-Rail tehnologiji i optimizirani na štedljivost.

TSI

Odlučite se za racionalno uživanje u vožnji.

TSI benzinski motor predstavlja savršen spoj snage i štedljivosti. Maksimalan obrtni moment se dostiže već pri niskim obrtajima motora.

4MOTION

Ne gubite tlo pod nogama.

Želite da na mokroj i neravnoj podlozi takođe imate izvanrednu trakciju? Zahvaljujući opcionalnom inteligentnom pogonu na sve točkove 4MOTION to je moguće gotovo svuda.

Komfor

Ambijentalno osvjetljenje

Sa njim se osjećate prijatnije.

Neka bude svjetlo, ali individualno molim: Zahvaljujući dodatnim svjetlećim elementima sa podešavajućom jačinom, unutrašnjost se predstavlja u još prijatnijoj atmosferi. A Vi možete još jednostavnije da se orijentišete.

Prtljažnik

Vaš prtljag složen je sigurno i jednostavno.

Kao i putnicima, i prtljagu pripada odgovarajući prostor. Zato inteligentni koncepti za organizovanje prostora nude izvanredna rješenja za manji i veći prtljag.

Sjedište ergoActive

Ako Vam je stalo do Vaših leđa. 

Integrisana funkcija masaže opcionalnog sjedišta ergoActive (na strani vozača) obezbjeđuje visok komfor sjedenja. Pomoću grijanja sjedišta moguće je podesiti odgovarajuću temperaturu sjedišta i istovremeno rasteretiti kičmu.

Klima-uređaj "Pure Air Climatronic"

Obezbjedite sebi individualnu klimu za putovanje. 

Previše toplo, previše hladno ili možda nešto između? Odrediti pravu temperaturu nije baš jednostavno, naročito ako ima više putnika. Sa djelimično opcionalnim 2-zonskim klima-uređajem "Pure Air Climatronic", uključujući i filter protiv alergena, ovakve dileme pripadaju prošlosti.

Kožna oprema

Igrajte na kartu bezvremene elegancije. 

Opcionalna oprema od kože "Vienna" pobrinut će se za premium izgled i osjet dodira u unutrašnjosti vozila. Već pri samom ulasku u vozilo uočit ćete karakterističan miris kože. Tako ćete u svakoj vožnji uživati u neusporedivom osjećaju ekskluzivne opreme.

Vaš sljedeći korak.

Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.