Ovako ćete zabavljeni dospjeti do svog odredišta.

U novom Golfu možete birati između dva opcionalna navigacijska sistema. Sistem Discover Media opremljen je dodirnim ekranom u boji veličine 20,3 cm (8"), osam zvučnika, FM radioprijemom, CD jedinicom, dva slota za SD kartice, AUX-IN i USB interfejsima, interfejsom za mobilni telefon preko Bluetooth veze i besplatnim ažuriranjima softvera.

 

Ako želite više: opcionalni navigacijski sistem Discover Pro nudi vam inovativno upravljanje gestama. Na taj ćete način jednim pokretom ruke primjerice mijenjati radio stanice ili podešavanja sistema svog automobila kao što je jačina svjetla unutrašnjeg osvjetljenja. Sistem pri tome raspolaže zaslonom veličine 23,4 cm (9,2"), na kojemu se pregledno mogu prikazivati 3D karte. On također raspolaže sa osam zvučnika, FM radioprijemom, CD jedinicom koja može reproducirati muziku i u MP3, AAC i WMA formatu, dva slota za SD kartice, AUX-IN i USB interfejsima te interfejsom za mobilni telefon preko Bluetooth veze.

Oba uređaja opremljena su antenom Diversity koja i u vrlo nepovoljnim uslovima pruža dobar prijem.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Zatvoriť meni

Svestran kao nijedan drugi. Golf.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim