Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi ID. Buzz

Potpuno električni, potpuno umrežen, potpuno novoosmišljen.

Potpuno električni, potpuno umrežen, potpuno novoosmišljen.

Novi ID. Buzz

Potpuno električni, potpuno umrežen, potpuno novoosmišljen.

Glumac Ewan McGregor kao ambasador marke Volkswagen


S Ewanom McGregorom doveli smo si veliko pojačanje. Ewan je veliki ljubitelj marke Volkswagen s vlastitom kolekcijom oldtajmera, od kojih je jedan čak sam elektrificirao. Kao dugogodišnji ambasador dobre volje UNICEF-a Ujedinjenog Kraljevstva posvećuje se radu u dobrotvorne svrhe širom svijeta. To ga čini savršenim partnerom za zajedničku misiju: učiniti mobilnost budućnosti održivijom.

Nova generacija Volkswagena

S potpuno električnim modelom ID. Buzz vraćamo vam ikoničan dizajn. Najmodernije tehnologije i fleksibilan koncept prostora pružaju mobilni komfor koji postavlja nova mjerila. 

Dizajn: revolucija umjesto evolucije


Imali smo jedinstvenu priliku da nanovo osmislimo legendarni Volkswagen Bulli. A s modelom ID. Buzz smo je i iskoristili. Kako bismo njegov ikoničan dizajn prenijeli u doba električne mobilnosti, nanovo smo ga interpretirali s karakterističnim dizajnom ID. modela. Pritom se stilski ističe skladna silueta s blagom i dugačkom linijom krova koja se nastavlja sve do stražnjeg dijela vozila. Za visoku razinu prikladnosti za svakodnevicu pobrinut će se kompaktne proporcije i mali promjer zaokreta s kojim će ID. Buzz dinamično manevrirati cestama uprkos svojim dimenzijama.

Održivost: velika ideja do najsitnijeg detalja


ID. Buzz iz temelja je nanovo osmišljen: potpuno električno. A prije svega: održivo - od proizvodnje i isporuke neutralne u pogledu emisija CO₂¹ pa sve do njegove upotrebe. Zbog toga će vam naša ponuda certificirane Volkswagen prirodne struje omogućiti da odmah nakon primopredaje vozila uživate u lokalnoj vožnji bez emisija CO₂. A uz opsežnu primjenu recikliranih materijala, primjerice za presvlake sjedala i dekorativnu krovnu oblogu, činjenica da nigdje u unutrašnjosti nije korištena životinjska koža pokazuje da su primijenjena cjelovita rješenja za razvoj održivih proizvoda.

Koncept prostora i tehnologija: nanovo umrežena sloboda


Snažan ID. Buzz stavlja na raspolaganje prostor koji se može iskoristiti na potpuno novi način. A u velikoj unutrašnjosti modela ID. Buzz primijenjene su neke od naših najnaprednijih tehnologija. Primjerice inovativan ID. Light koji s vozačem komunicira vizualno. Ili bežični update koji omogućava aktualiziranje značajki i funkcija.² Putem Car2X komunikacije model ID. Buzz pti tome može primati prometne informacije u stvarnom vremenu. U kombinaciji s više od 30 sistema podrške s modelom ID. Buzz radimo velik korak u smjeru djelomično automatizirane vožnje.

ID. modeli
ID.3, ID.4, ID.4 GTX, ID.5 i ID.5 GTX

Potpuno električni ID.3

Ovdje počinju novosti

Ekološki osviještena vožnja nikad nije bila bolja. Snažan stražnji pogon s direktnim ubrzanjem bez mijenjanja stepena prijenosa i prekida vučne sile. To osigurava užitak u vožnji od prvog metra - bez ikakve grižnje savjesti.

Više o modelu ID.3

Potpuno električni ID.4

Stvoren za velike stvari

Potpuno novi koncept prostora koji vam poklanja slobodu. Električne performanse koje oduševljavaju. I udobnost intuitivnog rukovanja koja će sve učiniti jednostavnim. Novi ID.4: snažan kao SUV i održiv kao ID.

Više o modelu ID.4

Potpuno električni ID.4 GTX

Spoj razuma i užitka u vožnji

 Od 0 do 100 km/h u 6,2 s, bez lokalnih emisija CO₂, s pogonom na sve točkove - s novim modelom ID.4 GTX više ne morate pristati na kompromise radi održive vožnje. 

Više o modelu ID.4 GTX

Potpuno električni ID.5

Elegantan oblik učinkovitosti

Svojim snažnim električnim performansama i skladnom siluetom novi ID.5 predstavlja moderan spoj SUV vozila i coupéa. S mogućnošću bežičnog updatea i spreman za novu definiciju električne mobilnosti.

Više o modelu ID.5

Potpuno električni ID.5 GTX

Održivo impresivan

Pogon na sve kotače s dva motora, atletski dizajn coupéa i ubrzanje koje će vam oduzeti dah: doživite sportske električne performanse koje savršeno kombiniraju odgovornu vožnju i užitak u vožnji ID. modela.

Više o modelu ID.5 GTX

Wallbox za vaš dom: ID. Charger3

Na parkiralištu firme, ispred supermarketa, na autoputu ili u javnoj garaži: svoj ID. Buzz možete puniti gotovo svugdje. Za još veći komfor punjenja nudimo vam ID. Charger: wallbox za brzo punjenje pred vlastitim kućnim vratima.

Opušteno punjenje kod kuće


MOON Power Charger vaša je privatna punionica za električna vozila. Nakon njegove instalacije ID. Buzz možete jednostavno puniti tokom noći i puni energije započeti dan. Modeli MOON Power Charger Connect i Pro s mogućnošću povezivanja s internetom opremljeni su inteligentnim menadžmentom energije, a njima se može daljinski upravljati putem aplikacije te ih je moguće konfigurisati i administrirati.

MOON Power Charger

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim