Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

ID. Familija Budućnost elektromobilnosti.

Naš odgovor na izazove sutrašnjice. ID. familija nudi sve što možete očekivati od električne mobilnosti u budućnosti: ona je električna, učinkovita i oslobođena emisija - a time i rješenje za naše sve mobilnije i urbano društvo.

Posvuda kod kuće: ID. BUZZ

S modelom ID. BUZZ marka Volkswagen vraća Bullija u budućnost. S naprednom tehnologijom i varijabilnim konceptom prostora za najviši stepen slobode oduševljavat će vozače i u budućnosti. Ikona s karakterom, za ljude s karakterom.

Spreman kada i vi: ID. Crozz

Kada biste mogli nanovo izmisliti mobilnost, kako bi ona izgledala? Razvili smo konceptualno vozilo, koje elektrificira svakodnevicu. Električni crossover model ID. CROZZ marke Volkswagen nudi velik doseg i zabavu tokom vožnje za sve one koji su kod kuće u prirodi i gradu. Jeste li spremni?

 

Vizija električne mobilnosti: ID. VIZZION

Najbolji način proricanja budućnosti jest stvoriti je. Kao što je to slučaj s modelom ID. VIZZION marke Volkswagen - naša vizija limuzine iz najvišeg segmenta vozila koja inteligentno objedinjuje progresivan dizajn i revolucionarnu tehnologiju.

Jedan modul. Više modela. Bez obzira radi li se o gradskom vozilu, SUV ili vozilu sa 7-sjedala – modularna električna paltforma (MEB) nudi sve ono što biste i očekivali od elektromobilnosti budućnosti. Očekuje te više prostora, fleksibilnosti, udobnosti i dinamike. Ili jednostavnije: novi oblik mobilnosti.