Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Posvuda kod kuće.

Suoblikovati budućnost mobilnosti za nas označava jedno: električnu mobilnost za sve. S najvišim stupnjem slobode, oduševljenja i osobnosti. Mi stvaramo automobile koji pokazuju tko su ljudi koji ih voze. I kako oni žive. Zato radimo na velikim idejama i malim detaljima koji budućnost mahom čine boljom za sve.

Bez obzira na to je li riječ o malom automobilu, CUV-u ili limuzini - naši ID. modeli savršeno su prilagođeni vašim zahtjevima te održavaju vaš jedinstven pogled na svijet. Baš poput konceptualnog vozila ID. Buzz. S ovim električnim monovolumenom vraćamo ikonu Bullija natrag u budućnost. I dajemo vam još više slobode kako biste mogli otkrivati svijet. Kako biste i dalje bili pustolov. Bez obzira na to gdje se u određenom trenutku nalazite. Budući da je kod modela ID. Buzz riječ o konceptualnoj studiji, ipak ćete morati pričekati još neko vrijeme na serijski model. No iščekivanje je radosti, kao što je opće poznato, najljepša radost.

Pokreni video

ID. Buzz. Budući da je opremljen našim najboljim idejama, on nanovo definira ono što automobil danas može biti: putokaz, mobilni dom i prostor za kreativnost. Po želji će ID. Buzz poznavati vaše omiljene pjesme. I znat će kako vas može najbolje podržati tokom vašeg putovanja. Primjerice sa svojim varijabilnim konceptom prostora te s pregršt mjesta za vašu familiju i vaše pustolovine. Odvezite se u prirodu i jednostavno u njoj prenoćite. S AR head-up zaslonom s lakoćom ćete pronaći i najudaljenija mjesta. Najednom osjetite vjetar i more. Bude se sjećanja. Baš poput očiju modela ID. Buzz kada vas lično pozdravi svojim inteligentnim LED glavnim svjetlima.


ID. Buzz marke Volkswagen prijatelj je familije. I saputnik u stresnoj svakodnevici. Naime, ovaj električni automobil nudi jednostavno sve što vaš život čini lakšim: savremenu udobnost, potpuno nov dizajn unutrašnjosti te, uskoro, potpuno automatizirani modus vožnje. Tako ćete vi kao vozač postati suvozačem. I imat ćete slobodu činiti ono što vas nadahnjuje.

Velike pustolovine u prtljažniku.


Prostorno čudo

Kako biste u svojem modelu ID. Buzz ostali fleksibilni, mi smo pazili na optimalno iskorištavanje prostora. Prostrani prtljažnik nudi pregršt mjesta za velike ideje. A ako želite, u unutrašnjosti ćete u samo nekoliko poteza stvoriti još više prostora za pohranu. I to sasvim jednostavno zahvaljujući fleksibilnom konceptu sjedala. 


Napredna tehnologija za nove putove.


AR-Head-Up zaslon

ID. Buzz je revolucionaran. Njegov AR head-up zaslon projicira navigaciju na kolnik izravno ispred vozila. A zahvaljujući projekciji proširene stvarnosti (Augmented Reality) vidjet ćete strelice za usmjeravanje upravo u onom smjeru kojim ćete voziti. Tako ćete uvijek dospjeti na svoje odredište, a da svoj pogled ne odvraćate s ceste.


Izvrstan pogled na sve što je važno.


LED oči

Umjesto tipičnih okruglih glavnih svjetala ID. Buzz raspolaže inteligentnim LED "očima" koje interaktivno komuniciraju s vozačem i putnicima. Ako, primjerice, želite skrenuti, njegova glavna svjetla uperit će svoj pogled u željeni smjer. A kada ID. Buzz prepozna pješake i bicikliste na rubu kolnika, čak će ih pogledati i svjetlosnim signalima suptilno skrenuti njihovu pozornost na sebe. Prilično prediktivno, zar ne?  


Točak je ponovno izumljen.


Touchpad

ID. Buzz vrlo se jednostavno vozi jer je sve intuitivno usmjereno na vas. U njegovu kokpitu više nema tipki. Zahvaljujući dodirnoj površini na kolu upravljača dovoljan je lagan dodir za rukovanje njegovim funkcijama. Jednostavno kratko dodirnite površinu na upravljaču i sljedeća pustolovina može započeti.