Usporedba funkcija

In-Car aplikacije i funkcije

Fabrički instaliran ID. software 3.0 i ID. software 3.0 instaliran putem "Over-the-Air" updatea.

Ova tabela pruža vam pregled funkcija dostupnih za modele ID.3, ID.4 i ID.5 s ID. software-om 3.0 instaliranim putem "Over-the-Air" updatea te funkcije dostupne s fabrički instaliranim ID. software-om 3.0.

 

In-Car aplikacija We Charge – proširenje - Uz ovaj update, In-Car aplikacija omogućava vam dodavanje funkcije kao što su statistika o upotrebi stanica za punjenje, napredne opcije filtriranja i prikaz POI odredišta u okruženju - Uz ovaj update, In-Car aplikacija omogućava vam dodavanje funkcije kao što su statistika o upotrebi stanica za punjenje, napredne opcije filtriranja i prikaz POI odredišta u okruženju
- Pružite povratne informacije o stanici za punjenje putem ocjene u obliku zvjezdica te prijavljenim i potvrđenim problemima (npr. kvarovima) - Pružite povratne informacije o stanici za punjenje putem ocjene u obliku zvjezdica te prijavljenim i potvrđenim problemima (npr. kvarovima)
In-Car aplikacija „Igre” – nije dostupna na svim tržištima - Igre kao što su pasijans, šah, traženje slika i nova igra „VW Go” mogu se igrati izravno u infotainment sustavu Igre kao što su pasijans, šah, traženje slika i nova igra „VW Go” mogu se igrati izravno u infotainment sustavu

9.) Preduvjet za "Over the air" updateove su postojeći ugovor za We Connect Start i Volkswagen ID. Funkcionalnost nakon updatea ovisi o tržištu, modelskoj godini i opcijskoj opremi i može varirati. Za primanje daljnjih updateova mora biti instaliran ID. softver 2.4. Neki updateovi softvera dostupni su samo servisnim radionicama i ne mogu se izvršiti kao "Over the air" update.

13.) Nije dostupno u svim zemljama i može biti opcijska oprema ovisno o modelu i postavkama za pojedinu zemlju.

**** Ovisno o opcijskoj opremi.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.0 ažuriranje

ID. Software 3.0 ažuriranje

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim