Glavni korisnik vozila u pravilu je vlasnik vozila. Glavni korisnici pritom imaju sve privilegije. Uloga je povezana s identifikacijskim brojem vozila (VIN). Pomoću VIN-a glavni korisnici mogu vozilo povezati sa svojim Volkswagen ID-jem.

Gost korisnik raspolaže Volkswagen ID-jem i prihvatio je opće uvjete We Connecta u svom opsegu funkcija. Gosti korisnici imaju ograničene privilegije.
Gosti korisnici mogu koristiti navigacijske i infotainment usluge kao i usluge streaminga i internetske usluge. Osim toga mogu koristiti i aplikaciju We Connect ID. App sa smanjenim opsegom (primjerice deaktiviranje pojedinačnog proizvoda, online import odredišta, prilagodbe profila, traženje i pronalaženje stanica za punjenje itd). Za to se u infotainment sustavu moraju prijaviti kao gosti korisnici i na smartphoneu moraju imati instaliranu aplikaciju We Connect ID. App.

Gost korisnik može se samostalno prijaviti sa svojim Volkswagen ID-jem, no preduvjet je da postoji glavni korisnik.

Anonimni gost koristi vozilo potpuno bez prijave. On nema Volkswagen ID i može koristiti samo smanjeni opseg usluga kao što su sustav poziva u nuždi eCall, online prometne informacije, online izračunavanje rute, stanice za punjenje, online traženje posebnih odredišta, online aktualiziranje karti i parkirališta. Ako se anonimni gost u Administriranju korisnika odabere kao "gost", u početnom pozdravu može se odlučiti hoće li se vozilo koristiti u online ili offline modusu.

* Punjenje s maksimalnom DC snagom punjenja od 135 kW za varijante baterije Pro i Pro Performance pri temperaturi okoline i baterije od otprilike 23 °C i početnom stanju napunjenosti (SOC) od otprilike 5 %; npr. na Ionity stanici.

** Maksimalna snaga punjenja. Različite stanice za punjenje mogu se razlikovati u karakteristikama punjenja iako je kW snaga ista. Osim kW snage stanice za punjenje, maksimalna struja punjenja također utječe na količinu energije koja teče. Nadalje, temperatura okoline i baterije te stanje napunjenosti utječu na maksimalnu snagu punjenja.

 

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.0 ažuriranje

ID. Software 3.0 ažuriranje

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim