Zatvoriť meni

Novi ID.3.

 

Ovdje započinje novo doba

S modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svijetu električne mobilnosti. Elektrizirajuće performanse susreću se s revolucionarnim dizajnom i dosegom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promjene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

ID.3. Pozdravlja vas. Elektrizira vas. Vodi vas naprijed.

ID.Light

Veoma pametan: inteligentan koncept svjetala

Baterija & doseg

Iznimna snaga. Brzo punjenje.

Pozdrav

ID.3 vas pozdravlja. Svjetlom.

Komfor

ID.Light

Veoma pametan: inteligentan koncept svjetala

ID.Light vizualno komunicira s vama i u kombinaciji s opcionalnim navigacijskim sistemom pomaže vam da vozite opuštenije u prometu. Svjetlom i treperećim signalom preporučuje vam promjenu voznog traka. Pri tome vas može upozoriti i navigacijom izvući iz situacije ako se nalazite na pogrešnom voznom traku. Ako upotrebljavate rukovanje govornim naredbama, na svoju ćete govornu naredbu dobiti povratnu informaciju u obliku svjetlosnog signala. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku - inteligentnim svjetlosnim znakom.

AR Head-up ekran

Opušten pogled u budućnost. I na cestu.

Opcionalni AR Head-up ekran prenosi korisne informacije direktno u vidno polje vjetrobranskog stakla i pomaže vam opuštenije putovati. Tako će vam primjerice pokazati kako morate skrenuti ili koji vam vozni trak preporučuje. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u prometu postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

Panoramski krov

Neće ostati neprimijećen: panoramski krov

Sa svojom golemom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcionalni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. Pri tome će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i kod prejakog sunčevog zračenja. 

Podrška za govorne naredbe

Sve pod kontrolom. Na vašu zapovijed.

Traženje pravih tipki tokom vožnje sada je stvar prošlosti. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcionalnim navigacijskim sistemom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sistem će vas razumjeti.

e-tehnologija

Baterije i doseg

Iznimna snaga. Brzo punjenje.

Ujutro vožnja djece u školu, pa odlazak na posao, pa navečer povratak kući - s jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet.  Pritom vam na raspolaganju stoji 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

Ubrzanje

Novi osjećaj brzine

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više mijenjanja stepena prijenosa, nema više odgođenog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to s punim okretnim momentom od samog početka. Sami osjetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje stisne u sjedalo. Serijski su modeli raspoloživi u tri varijante: s baterijom od 45 kWh4 do 77 kWh4.

Punjenje

Ubrzava punjenje

Prednost električnih vozila: puniti možete gotovo svugdje - kod kuće na kućnoj struji, na opcionalnom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih postaja - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja. Dodatne informacije o punjenju pronaći ćete  ovdje

Stvorite si sami sliku modela ID.3

Dizajn

Pozdrav

ID.3 vas pozdravlja. Svjetlom.

U kombinaciji s opcionalnim sistemom zaključavanja i pokretanja "Keyless Advanced" model ID.3 prepoznat će vas čim se približite s ključem vozila. Stilska, opcionalna dostupna LED matrix glavna svjetla nakratko će zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID.3 posjeduje ljudske osobine. ID.Light će vam u unutrašnjosti odmah pružiti osjećaj da ste dobrodošli. Pri pokretanju vozila oglasit će se tihi zvuk koji će vam dati inspiraciju da odmah krenete. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku putem svjetlosnog znaka.

Izvana

Manje automobila. Više ID-ja.

Karakteriziraju futuristički izgled modela ID.3: opcionalna prednja LED matrix glavna svjetla, novooblikovani logotip Volkswagen i dodatna linija svjetala koja se s obje strane proteže do logotipa. Koliko mu je početak prednjeg dijela futuristički, toliko mu je završetak stražnjeg dijela  savršenog oblika.

Iznutra

I? Sviđa vam se?

Potpuno novorazvijeni dizajn besprijekorno se nastavlja u unutrašnjosti. Futuristički, udoban i istovremeno pregledan. Tome pridonose atraktivna sjedala, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje središnjeg tunela i veliki dodirni ekran; tu su još ID.Light i ambijentalno osvjetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Ambijentalno osvjetljenje

Izrazito jasna: ugodne boje, opuštenija vožnja.

Osigurajte svom modelu ID.3 veću individualnost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih omiljenih boja (opcionalno je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrumentna ploča, pretinac za mobilni telefon (opcija) i vrata. Bilo osvjetljenje hladnijih boja ili osvjetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Više informacija o modelu ID.3

ID.3 oduševljava svojim inteligentnim, snažnim nastupom. Vozača, suvozača i prolaznike.

Mogućnostii modela ID.3

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim