Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Ovdje započinje novo doba

S modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svijetu električne mobilnosti. Elektrizirajuće performanse susreću se s revolucionarnim dizajnom i dosegom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promjene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

Prvi – na prvi pogled:
ekskluzivno posebno izdanje modela ID.3 1ST

Ekskluzivni detalji modela ID.3 1ST svima na prvi pogled pokazuju tko je prvi: počevši od oznake 1ST i markantnog dizajna stražnjih stupova preko kopče upravljača 1ST i papučica u dizajnu Play & Pause pa sve do posebne pozdravne poruke na displayu dobrodošlice - to je vaše posebno izdanje.

 

Stvorite si sami sliku modela ID.3 1ST

Konfigurisati model ID.3 po želji

Svoje vozilo iz snova možete konfigurisati prema vašim željama i potrebama. U prvom koraku odaberite liniju opreme, farbu i felge. U drugom koraku, možete opremiti svoj ID.3 odgovarajućim interijerom, dizajnerskim elementima, sistemima pomoći i dodatnom opremom.

Neka ID.3 bude vaš ID.3.

ID.3 - Pozdravlja vas, elektrizira vas
Vodi vas naprijed

ID.Light

Iznimno pametan: inteligentan koncept svjetala

Baterija & doseg

Iznimna snaga, brzo punjenje

Pozdrav

ID.3 vas pozdravlja - svjetlom

Udobnost

ID.Light

Iznimno pametan: inteligentan koncept svjetala

ID.Light vizualno komunicira s vama i u kombinaciji s opcionalnim navigacijskim sistemom pomaže vam da vozite opuštenije u prometu. Svjetlom i treperećim signalom preporučuje vam promjenu voznog traka. Pri tome vas može upozoriti i navigacijom izvući iz situacije ako se nalazite na pogrešnom voznom traku. Ako upotrebljavate rukovanje govornim naredbama, na svoju ćete govornu naredbu dobiti povratnu informaciju u obliku svjetlosnog signala. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku - inteligentnim svjetlosnim znakom.

AR Head-up display

Opušten pogled u budućnost
I na cestu

Opcionalni AR Head-up display prenosi korisne informacije direktno u vidno polje vjetrobranskog stakla i pomaže vam opuštenije putovati. Tako će vam primjerice pokazati kako morate skrenuti ili koji vam vozni trak preporučuje. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u prometu postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

Panoramski krov

Neće ostati neprimijećen: panoramski krov

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcionalni panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. Pri tome će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i kod prejakog sunčevog zračenja. 

Podrška za govorne naredbe

Sve pod kontrolom
Na vašu zapovijed

Traženje pravih tipki tokom vožnje sada je stvar prošlosti. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcionalnim navigacijskim sistemom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sistem će vas razumjeti.

e-tehnologija

Baterije i doseg

Iznimna snaga
Brzo punjenje

Ujutro vožnja djece u školu, pa odlazak na posao, pa navečer povratak kući - s jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet.  Pritom vam na raspolaganju stoji 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

Ubrzanje

Novi osjećaj brzine

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više mijenjanja stepena prijenosa, nema više odgođenog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to s punim okretnim momentom od samog početka. Sami osjetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje stisne u sjedalo. Serijski su modeli raspoloživi u tri varijante: s baterijom od 45 kWh4 do 77 kWh4.

Punjenje

Ubrzava punjenje

Prednost električnih vozila: puniti možete gotovo svugdje - kod kuće na kućnoj struji, na opcionalom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih stanica - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja. 

Stvorite si sami sliku modela ID.3

Dizajn

Pozdrav

ID.3 vas pozdravlja - Svjetlom

U kombinaciji s opcionalnim sistemim zaključavanja i pokretanja "Keyless Advanced" model ID.3 prepoznat će vas čim se približite s ključem vozila. Stilska, opcionalno dostupna LED matrix glavna svjetla nakratko će zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID.3 posjeduje ljudske osobine. ID.Light će vam u unutrašnjosti odmah pružiti osjećaj da ste dobrodošli. Pri pokretanju vozila oglasit će se tihi zvuk koji će vam dati inspiraciju da odmah krenete. Nakon što izađete iz modela ID.3, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku putem svjetlosnog znaka.

Izvana

Manje automobila, više ID-ja

Karakteriziraju futuristički izgled modela ID.3: opcionalna prednja LED matrix glavna svjetla, novooblikovani logotip Volkswagen i dodatna linija svjetala koja se s obje strane proteže do logotipa. Koliko mu je početak prednjeg dijela futuristički, toliko mu je završetak stražnjeg dijela  savršenog oblika.

Iznutra

I? Sviđa vam se?

Potpuno novorazvijeni dizajn besprijekorno se nastavlja u unutrašnjosti. Futuristički, udoban i istovremeno pregledan. Tome pridonose atraktivna sjedala, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje središnjeg tunela i veliki dodirni display; tu su još ID.Light i ambijentalno osvjetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Ambijentalno osvjetljenje

Izrazito jasna: ugodne boje, opuštenija vožnja

Osigurajte svom modelu ID.3 veću osobnost. Pritom odaberite jednu od deset serijskih omiljenih boja (opcionalno je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrumentna ploča, pretinac za mobilni telefon (opcionalno) i vrata. Bilo osvjetljenje hladnijih boja ili osvjetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

Više informacija o modelu ID.3

ID.3 oduševljava svojim inteligentnim, snažnim nastupom. Vozača, suvozača i prolaznike.

Karakteristike modela ID.3

Naše ideje za vašu mobilnost

Kako bismo električnu mobilnost u budućnosti učinili još jednostavnijom, sastavili smo najbolju ponudu za vaš ID.3.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim