Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Karavan modeli Za gotovo svaki izazov

Karavan modeli marke Volkswagen su zaista svestrani. Uvjerljivi su kada je u pitanju komfor i snaga uz istovremeno nisku potrošnju goriva. Takođe nude puno prostora za sportski dizajn koji je, kako spolja tako i unutra, stilski samopouzdan i kvalitetan. Spoljašnja estetika nastavlja se i na varijabilnu unutrašnjost: savremena arhitektura stvara prijatnu atmosferu i ugodan osjećaj prostora. 

Golf Variant

Superioran nastup

Kod oblikovanja prednjeg dijela vodilo se računa o dinamici i kvalitetnim detaljima. Odbojnici su elegantno zadržani u boji vozila, dok nam maska hladnjaka i rešetka otvora za vazduh crne boje upadljivo dolaze u susret. Žmigavci i dnevno svjetlo su integrisani u halogene farove koji usredsređeno gledaju naprijed.

 

Passat Variant

Dizajn visokih zahteva

Široki i snažni Passat zrači elegancijom i dinamikom. On pokazuje kako doslijedna funkcionalnost može da se pretoči u estetsko. Dugačka, spuštena hauba motora,  kratki prepusti, dugačko međuosovinsko rastojanje i upadljiva bočna linija daju mu agilnost i jedinstvenu superiornost. Za njegov uspješan dizajn dobio je iF gold award 2015 u disciplini "Product" - jednu od najznačajnijih nagrada u svijetu dizajna.