Karavan modeli Za gotovo svaki izazov

Karavan modeli marke Volkswagen su zaista svestrani. Uvjerljivi su kada je u pitanju komfor i snaga uz istovremeno nisku potrošnju goriva. Takođe nude puno prostora za sportski dizajn koji je, kako spolja tako i unutra, stilski samopouzdan i kvalitetan. Spoljašnja estetika nastavlja se i na varijabilnu unutrašnjost: savremena arhitektura stvara prijatnu atmosferu i ugodan osjećaj prostora. 

Golf Variant

Superioran nastup

Kod oblikovanja prednjeg dijela vodilo se računa o dinamici i kvalitetnim detaljima. Odbojnici su elegantno zadržani u boji vozila, dok nam maska hladnjaka i rešetka otvora za vazduh crne boje upadljivo dolaze u susret. Žmigavci i dnevno svjetlo su integrisani u halogene farove koji usredsređeno gledaju naprijed.

 

Passat Variant

Dizajn visokih zahteva

Široki i snažni Passat zrači elegancijom i dinamikom. On pokazuje kako doslijedna funkcionalnost može da se pretoči u estetsko. Dugačka, spuštena hauba motora,  kratki prepusti, dugačko međuosovinsko rastojanje i upadljiva bočna linija daju mu agilnost i jedinstvenu superiornost. Za njegov uspješan dizajn dobio je iF gold award 2015 u disciplini "Product" - jednu od najznačajnijih nagrada u svijetu dizajna. 

 

Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.