Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Kompaktni modeli Od malog vozila do klase Golf

Kompaktnoj klasi se u Volkswagen-u poklanja velika pažnja. Nije ni čudo, jer je automobil koji Golf klasi daje svoje ime sinonim za vanvremensku estetiku, kvalitet, vrijednost, eleganciju i ljepotu. I njegova manja braća ispunjavaju visoke automobilske zahtjeve - u varijanti s 2 i 4 vrata.

up!

Simpatično jednostavan i jednostavno simpatičan

Na svega 3,54 metra dužine up! interpretira jezik dizajna marke Volkswagen na najsavremeniji način. Upadljivo oblikovana bočna stakla, jasne površine i jednostavne linije naročito ističu  detalje kao što je poklopac prtljažnika u potpunosti od stakla. Prednji dio modela up! osvaja svojim osmjehom: njegovo "nasmijano lice" zaokruženo je nenametljivom maskom hladnjaka sa uokvirenim znakom marke.

 

Polo

Snažan karakter

Dizajn zadnjeg dijela karakterišu upadljive ivice, jasne linije i kompaktan oblik. Zadnja svjetla, svjetla za hod unazad, pa i sam držač registarske tablice ostavljaju upečatljiv utisak i doprinose da se za modelom Polo svi rado okreću. Oštro skrojena ivica ramena i isturen prednji dio utiču na to da Polo izgleda duže, a da ne gubi na kompaktnosti. Detalji kao što su upadljivi spoljni retrovizori u boji vozila sa integrisanim žmigavcima i spojler na završetku krova doprinose utisku dinamike i agilnosti.

 

Golf

Bezvremenska elegancija besprijekornog oblika

Golf definiše svoju sopstvenu klasu dizajna. On je postao upadljiviji, sa više sportskog duha i aerodinamičniji, ali je i pored toga ostao vjeran svom izgledu. Karoserija savremenih proporcija i smanjene visine na spoljašnju dužinu od 4,25 metara koncentriše sportski duh i snagu. Karakteristična silueta sa upadljivim C stubom, produženo međuosovinsko rastojanje, kraći prepusti i precizne linije daju mu jednu novu, bezvremenski elegantnu dinamiku.