Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Modeli limuzina Visoki zahtevi preneseni na oblik

Klasičan dizajn nikada do sad nije izgledao kao kod Volkswagen limuzina. Uravnotežene i harmonične proporcije spajaju se sa elegantno-sportskom linijom i kvalitetnim detaljima. Aerodinamične siluete i jasno iscrtani prednji dijelovi doprinose tome da vozila deluju superiorno, široko i ekskluzivno.

Passat

Kada uspjeh dobije oblik

Dizajn modela Passat sa lakoćom odgovara na najviše zahtjeve. Nagrađen nagradom iF gold award 2015 u kategoriji "Product", on predstavlja stilsku jasnoću sa snažnim vizualnim dizajnom. Izražajan dizajn kod koga svaka linija slijedi svoju svrhu i koji briše granicu između srednje i više klase vozila. Limuzina dovodi u sklad praktičnu korist i najvišu moguću mjeru elegancije.

 

Jetta

Limuzina za puno dinamike

Jetta je limuzina u klasičnom dizajnu sa zakošenim zadnjim krajem karoserije i harmoničnim proporcijama. Jasno oblikovan prednji dio, svježe osmišljen zadnji dio, veliki točkovi i aerodinamična silueta: to su osobine zbog kojih ona izgleda sportski i elegantno. Markantni donji otvori za vazduh i maska hladnjaka sa hromiranim lajsnama pojačavaju ovaj utisak.