Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Van Fleksibilni i prostrani

Svestrani, savremeni i oblikovani elegantnim stilskim elementima: Volkswagen monovolumeni ne samo što nude maksimalan komfor na svim redovima sjedišta i fleksibilne koncepte prostora, već jednostavno imaju i dizajn koji oduzima dah. Svejedno da li sami ili sa porodicom - u njemu ćete naći Vaš automobil iz snova.

Touran

Ljepši dio dana.

Uvjerljiva agilnost i velika funkcionalnost: Touran nudi izrazito puno prostora uz kompaktne vanjske dimenzije. Multitalent samouvjerene harizme raspolaže velikim kontinuiranim staklenim površinama, snažnom siluetom i linijom krova koja se blago spušta prema zadnjem dijelu i pritom naglašava njegovu dinamiku. Međutim, njegov bezvremenski vanjski dizajn služi prije svega jednoj svrsi: ponuditi vam što više prostora za sve ono što vam je važno u vašoj svakodnevici.

 

Sharan

Spreman na sve

Prvi utisak često je presudan. Sreća da Sharan odmah pokazuje što se u njemu krije: dinamika, prostor i stil. Svoju svestranost ovaj model pokazuje u modernim i elegantnim stilskim elementima. Elegantne linije, hromirane lamele u rešetci hladnjaka, dinamično oblikovan poklopac motora i velika prednja glavna svjetla naglašavaju njegovu sportsku stranu. Sharan se dokazuje u svakodnevici, a da pritom ne izgleda svakodnevno.