VW Arteon: Sjedišta

 

U modelima Arteon Elegance i R-Line na raspolaganju su vam potpuno električna sjedišta koja vam svojim brojnim funkcijama garantuju veći ugođaj. Tako ćete između ostalog uživati u prednostima električno podesive lumbalne podrške. Ako se odlučite za Arteon Elegance, na ovim sjedištima možete uživati u aktivnoj klimatizaciji: ventilatori koji omogućavaju nježno strujanje vazduha po tijelu, a time i namještanje željene temperature, garantuju ugodno prozračivanje. Preko posebno oblikovanih zračnih kanala u oblogama sjedišta odvode se vlaga i toplota kako biste se odlično osjećali i tokom dužih putovanja. Sjedište sa mogućnošću podešavanja u 12 položaja i sjedište sa mogućnošću podešavanja u 14 položaja vam kao vozaču Arteona nude mogućnost da tokom vožnje uživate i u masaži.

Bez obzira za koju ćete se varijantu odlučiti: kao vozač sjedit ćete na sjedištima ergoComfort koja su posebno prilagođena zahtjevima karlice i koja imaju oznaku potvrde udruženja za zdravlje karlice i izvrsnu ergonomiju.

Saputnici na zadnjim sjedištima takođe se mogu osjećati kao kod kuće u novom modelu Arteon: zahvaljujući ugodnoj unutrašnjoj visini vozila i prostoru za noge.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.