VW Arteon: Telefon

 

Dva opcionalno dostupna interfejsa za telefon nude posebno visok kvalitet govora: zahvaljujući digitalnom procesoru govora, kvalitetnom mikrofonu u krovnoj oblozi i zvučnicima vozila. Prijem je optimalan i u slučaju loše pokrivenosti mreže zahvaljujući vezi sa spoljnom antenom.

Kako vam se tokom vožnje ne bi odvraćala pažnja, pomoću glasovnih komandi možete obavljati pozive ili čitati SMS poruke. Pomoću bluetooth veze možete reprodukovati muziku sa svog smartphone uređaja na zvučnom sistemu modela Arteon.

U Comfort varijanti vaš mobilni telefon spojit će se preko induktivne antenske veze sa spoljnom antenom. Ovdje je vaš mobilni telefon na sigurnom, a vi ne morate kupovati dodatno postolje za mobilni telefon.

U varijanti Premium možete putem tehnologije Bluetooth® telefonske razgovore započete van vozila prenijeti na handsfree sistem - pod uslovom da je vaš smartphone kompatibilan sa tehnologijom Bluetooth® i da posjeduje remote SIM Access profil (rSAP). Rukovanje se odvija putem upravljanja glasovnim komandama, pomoću multifunkcionalnog upravljača ili preko infotainment sistema. U otvor vašeg infotainment sistema alternativno možete ubaciti i posebnu SIM karticu sa mobil network tarifom. A integrisani Wi-Fi hotspot vama i vašim saputnicima omogućava korišćenje interneta tokom putovanja.

 

 

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.