VW Golf: Dizajn svjetala

 

Serijska halogena glavna svjetla sa LED svjetlima za dnevnu vožnju pobrinut će se za dobru vidljivost i u uslovimaa loše osvijetljenosti. Zahvaljujući njihovoj također serijskoj regulaciji visine svjetlosnog snopa doći će do izjednačavanja širine svjetlosnog snopa kod raznih stepena opterećenja.

Sa opcionalnim će LED glavnim svjetlima dizajn novog Golfa posebno doći do izražaja. Ona štede energiju i rasterećuju vaše oči zahvaljujući njihovu svjetlosnom spektru koji je sličan dnevnom svjetlu. Glavna svjetla pomoći će vam zadržati pregled nad cestom i drugim sudionicima u prometu čak i u nepovoljnim okolnostima.

Opcionalno dostupno integrirano svjetlo za vožnju zavojima doprinosi ranom prepoznavanju prepreka tokom vožnje zavojima. Dobra vidljivost pri tome također podupire po želji dostupni sistem za čišćenje glavnih svjetala (sa upozoravajućom lampicom za razinu tekućine za pranje). U karakteristike dizajna svjetala također se ubrajaju opcionalna stražnja svjetla u 3D LED tehnologiji sa dinamičnim žmigavcima: animirana svjetlosna traka koja pokazuje smjer skretanja.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.