Prikažite samo one informacije koje želite vidjeti.

Active Info Display

S novim opcionalnim Active Info displayom uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT displayom veličine 26 cm (10,25'') u boji visoke rezolucije. Uz veću gustoću piksela, intenzivnije boje i jače osvjetljenje kao i veći kontrast on pruža mogućnost odabira različitih prikaza. Na kombiniranom instrumentu možete uz klasične sadržaje kao što su mjerač broja okretaja, brzinomjer i brojač kilometraže ciljano prikazati i neke dodatne informacije.
Preko multifunkcionalnog upravljača i Infotainment sistema odaberite ono što želite vidjeti: po potrebi možete na primjer pozvati detaljne podatke o vožnji, prikaz navigacijske karte na cijelom displayu ili vizualni prikaz vaših sistema podrške. Umjesto standardnog pokazivača u obliku krugova na cijeloj površini displaya možete prikazati informacije o pjesmi koja upravo svira na vašem MP3 playeru ili kontakt osobe s kojom upravo telefonirate. Ili odaberite kombinaciju koja se primjerice sastoji od navigacijske karte i prikaza medija.
Preko Infotainment sistemaa možete konfigurisati, pohraniti i pritiskom na dugme na multifunkcionalnom upravljaču odabrati do tri prikaza. Dodatno vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovdje se kao obično između brzine i broja okretaja prikazuje multifunkcionalni pokazivač.

 

Uvest će se kasnije. Vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.