Tako ćete uz dobru zabavu ostati i na pravom putu.

Car-Net "Guide & Inform"

Kod Volkswagena se Internet u automobilu zove Car-Net. U pozadini toga su programi, praktične usluge i korisne aplikacije. S opcionalnim navigacijskim sustemom "Discover Media" na raspolaganju vam je paket usluga Car-Net "Guide & Inform"¹. Na internetu su raspoloživi najaktuelniji podaci. Ako primjerice negdje nastane zastoj ili se promet nakon zastoja normalizira, vi ćete to saznati online gotovo u realnom vremenu. Osobito komforno: vaša se ruta automatski prilagođava na odgovarajući način.
Neka vam Car-Net potraži odredište, a online traženjem posebnih odredišta otkrijte mnogobrojne atraktivne restorane. Brzo ćete pronaći i druga posebna odredišta koja bi vam mogla biti interesantna. Bez obzira je li riječ o hotelu, benzinskoj pumpi ili novootvorenom kinu: podaci s interneta osiguravaju uzbudljiva i korisna otkrića.


¹ Mobilne online usluge Car-Net "Guide & Inform" mogu se koristiti samo s opcionalnom opremom "Discover Media". Dodatno vam je potreban krajnji mobilni uređaj (na primjer smartphone) koji može preuzeti ulogu mobilnog Wi-Fi hotspota. Alternativno možete koristiti opcijski CarStick ili zasebnu SIM karticu s podatkovnom opcijom. Car-Net "Guide & Inform" usluge su na raspolaganju samo ako postoji odgovarajući ugovor s mobilnim operaterom, ili će se sklopiti, i to samo unutar područja pokrivenosti dotične mobilne mreže. Primanjem paketa podataka s interneta mogu nastati dodatni troškovi, ovisno o tarifi mobilnih usluga, a osobito u slučaju korištenja u inozemstvu (primjerice naknade za roaming). Zbog volumena podataka koji se prenosi u okviru korištenja usluga Car-Net "Guide & Inform" preporučujemo da sa svojim mobilnim operaterom sklopite ugovor o neograničenom podatkovnom prometu! S društvom Volkswagen AG treba sklopiti poseban ugovor o korištenju usluga Car-Net "Guide & Inform". Nakon preuzimanja vozila kupac ima 90 dana za registriranje vozila na adresi www.volkswagen.com/car-net. Raspoloživost Car-Net "Guide & Inform" usluga može biti različita ovisno o zemlji. Ove su usluge na raspolaganju tijekom trajanja ugovora i mogu biti podložne sadržajnim promjenama. Pobliže informacije o Car-Net "Guide & Inform" uslugama dobit ćete na adresi www.volkswagen.com/car-net kao i kod svog Volkswagen partnera, a informacije o tarifnim uvjetima kod svog mobilnog operatera.

Koristite svoje aplikacije i u svom Polu.

App-Connect

Opcijski App-Connect omogućuje vam da svoj smartphone komforno spojite s opcijskim radio sustavom "Composition Media" (serijski kod opreme Highline) ili navigacijskim sustavom "Discover Media" koji možete naručiti po želji. Na ovaj se način odabranim aplikacijama vašeg mobitela može rukovati preko dodirnog zaslona. Prednost nije samo u jednostavnijem načinu rukovanja: mnoge aplikacije mogu obrađivati informacije koje na raspolaganje stavlja vozilo kako bi vam ponudilo dodatne korisne ili zabavne funkcije..
Volkswagen nudi tri sučelja za spajanje smartphonea s jako puno mogućnosti: MirrorLink®, Android Auto™ od Googla i Apple CarPlay™. Na adresi www.volkswagen.at/mobiltelefon možete provjeriti s kojom je od navedenih tehnologija vaš smartphone kompatibilan. Imajte na umu da se neke aplikacije ne nude za svaku od tri tehnologije kao i da raspoloživost ovih tehnologija može biti različita ovisno o zemlji.
 

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.