Više prostora za vaš komfor.

Unutrašnjost

Vaša je sigurnost najvažnija: u vašem Polu već u osnovnoj opremi. Serijski ugrađeni sistem nadzora okoline "Front Assist" uključujući Cityu funkciju kočenja u nuždi i sistem za prepoznavanje pješaka pomaže u uočavanju kritičnih razmaka i skraćivanju zaustavnog puta prilikom kočenja. Uz to u najgorem slučaju putnicima sprijeda i straga još bolju zaštitu za glavu pružaju zračni jastuci za glavu. Za odgovarajući zvuk na putovanju i odgovarajuću klimu u svako godišnje doba brinu se - u Polu Trendline serijski - radiouređaj "Composition Colour" i klima-uređaj.
Imate puno prtljage? U novom Polu zahvaljujući obilju prostora to ne predstavlja nikakav problem. Uz to varijanta opreme "Comfortline" ima serijski ugrađenu ravnu podnicu prtljažnika. To zajedno s asimetrično djeljivim naslonom stražnjih sjedala omogućuje još jednostavnije odlaganje predmeta izduženog oblika ili stvari kupljenih tijekom većih nabava.
U varijanti opreme "Highline" uz visoki komfor Polo nudi ono nešto posebno u pogledu stila, na primjer sjajne dekorativne umetke u boji "Deep iron" ili "Silver silk". Srednji naslon za ruke sprijeda, klima-uređaj "Climatronic" s dvozonskom regulacijom temperature i filtrom za alergene kao i višenamjensko kolo upravljača od kože izuzetno su komforni i praktični.

Savršeno osvijetljen

Ambijentalno osvjetljenje

Za vrijeme noćnih vožnji ne morate sjediti u mraku. Ambijentalno osvjetljenje, koje je kod Pola serijski ugrađeno u verziji opreme "Highline", osigurava ugodnu atmosferu naglašavanjem svjetlosnih akcenata u unutrašnjosti: krovna obloga, donji rub instrumentne ploče, prostor za noge sprijeda, dekorativni umetci u vratima u boji te prednji pretinac za odlaganje (opcijski s indukcijskim punjenjem) stilski su inscenirani crtom bijele svjetlosti.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.