Vozite zaobilaznim putovima samo ako se to isplati.

Navigacija

Nekada se isplati uključiti navigacijski sistem i na dionicama koje znate na pamet- s Car-Net "Guide & Inform Basic" funkcijom. Ova funkcija koristi najaktuelnije podatke s interneta pa vas može pravovremeno upozoriti na zastoje i pronaći zaobilazne rute. Ili funkcijom traženja posebnog odredišta otkrijte novi kafić ili restoran. Prve je godine usluga Car-Net "Guide & Inform Basic" za vas besplatna.
Opcijonalni navigacijski sistemi "Discover Media" ima dodirni display veličine 20,3 cm (8'') u boji s nadogradnjom od stakla. Rukovanje je ugodno i intuitivno, a ako želite, sistemom možete rukovati i pomoću tableta sa stražnje klupe - uz pomoć aplikacije "Volkswagen Media Control".
I da se ne zaboravi: ovaj će se sistem s radiouređajem, CD jedinicom s MP3/WMA i USB sučeljem, dva čitača SD kartica, bluetooth vezom i šest zvučnika pobrinuti za dobru zabavu. Putujete li češće po Evropi? S navigacijskim kartama za Evropu koje su pohranjene na SD kartici optimalno ste pripremljeni za sve buduće ture. Osim toga optimalan je i položaj displaya sasvim gore u instrumentnoj ploči. To pridonosi boljoj ergonomiji i vidljivosti.

 

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.