Nemojte izgubiti tlo pod nogama. Uz pogon na sve točkove 4MOTION.

Sunce se danas skriva iza oblaka? Nema veze. Bez obzira na to je li riječ o kiši, ledu ili neravnoj podlozi, opcionalni pogon na sve točkove 4MOTION pobrinut će se da se snaga motora, ovisno o potrebi, raspodijeli na sva četiri točka vozila. Time se sprječava proklizavanje, a vaš Tiguan imat će bolju trakciju na gotovo svakoj podlozi. Ili, drugim riječima: komfor ima prednost.

Među to se ubraja elektronički odabir profila vožnje 4MOTION Active Control - time ćete izvući još više iz stalnog pogona na sve točkove.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.