Zabava tokom vožnje stvar je izbora

Odlučili ste se za pogon 4MOTION? Onda ćete u paketu automatski dobiti elektronički program profila vožnje 4MOTION Active Control. Birajte između četiri profila. I neka vas zadivi način na koji sistem svojstva pogona vašeg modela Tiguan optimalno prilagođava podlozi, a vama tako osigurava veću razinu komfora i zabave tokom vožnje.

  • Snow: za glatke i zasniježene podloge
  • Onroad: za vožnje na cestama
  • Offroad: za pustolovine izvan asfaltiranih cesta
  • Offroad Individual: za individualne postavke

4MOTION Active Control dodatno sadrži elektroničku blokadu diferencijala XDS.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Tiguan

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.