Vaše aplikacije u velikom formatu

Komforno korištenje aplikacija i sadržaja - to vam omogućuje opcionalni App-Connect.* Muzika, vijesti, karte ili audio knjige prenose se na display infotainment sistema te ćete njima stoga moći rukovati u svojem vidnom polju. Moguća su tri interfejsa za povezivanje smartphonea: Apple CarPlay™, Android Auto™ društva Google i MirrorLink®. Posebno praktično: korištenje usluga Apple CarPlay™ i Android Auto™ društva Google putem mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacijske sisteme "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover".

* App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U vezi s time uvažite i to da se određene aplikacije ne nude za svaku od tih triju tehnologija te da se raspoloživost tih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphonea pronaći ćete na stranici www.volkswagen.de/mobiltelefon, za Apple CarPlay™ na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ te za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.