VW Tiguan 2016: App-Connect

 

Zahvaljujući opcionalnoj funkciji App-Connect¹, čak i u toku vožnje je moguće komforno korištenje sadržaja i aplikacija koje se prikazuju na iPhone™-u ili pametnom telefonu. One se prenose na ekran radija, odn. navigacionog sistema i njima sada može udobno da se rukuje pomoću ekrana na dodir u vidnom polju vozača. Radi izbjegavanja ometanja u toku vožnje je moguće pokretanje samo aplikacija koje su kompatibilne sa funkcijom App-Connect¹, i to Think Blue. Trainer., Shared Audio, Drive & Track ili My Guide. Aplikacije bez direktne veze sa vozilom kao što su internet-radio ili usluge novosti također mogu da se koriste. Volkswagen nudi tri platforme za povezivanje pametnih telefona sa velikim brojem mogućnosti: MirrorLink™, CarPlay™ marke Apple i Android Auto™ marke Google.

 

Još više informacija o funkciji App-Connect

 

1) Na raspoilaganju samo u kombinaciji sa radio-sistemom "Composition Media" ili funkcijom navigacije "Discover Media". App-Connect obuhvata tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ i Android Auto™. Raspoloživost ovih tehnologija zavisi od zemlje do zemlje. Funkciju App-Connect podržava veliki broj mobilnih telefona i Volkswagen usko sarađuje sa velikim proizvođačima pametnih telefona kako bi još više podstakao širu podršku tehnologija za App-Connect. Aktuelne informacije o kompatibilnosti novih mobilnih telefona i mobilnih telefona kojih već ima na tržištu možete naći na www.volkswagen.com/car-net.

Pomoću funkcije App-Connect sa Vašeg pametnog telefona na ekran središnje konzole "preslikavaju" se specijalne, u zavisnosti od korištenih tehnologija različite aplikacije. Na taj način pomoću dodirnog ekrana navigacionog sistema možete da rukujete korisnim Volswagen aplikacijama. Osim toga, u zavisnosti od aplikacije i tehnologije moguće je upravljanje putem govornih naredbi.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.
Novi Tiguan
Od 52.638,- KM

Novi Tiguan Uzbudljivo inovativan.